Örümcek Adam
80+ Bronze
A Timeout Occurred Yazınca Kafada Dönen Şarkı Ve EditOlsaydın şöyle gezerdin herhalde
Bunu Bilerek Yazdım Asıl Eğlencesi de Bu. SMS Onay Sitesi Vurmaktan Artık Alışkanlık Oldu. SMS Onay Sitesi Vurup WhatsApp Üzerinden iletişime Geçiyordum Müşteri Gibi Tabi O Esnada Çok Eğleniyorum
Bomba gibisinA Timeout Occurred Yazınca Kafada Dönen Şarkı Ve Edit
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu Bilerek Yazdım Asıl Eğlencesi de Bu. SMS Onay Sitesi Vurmaktan Artık Alışkanlık Oldu. SMS Onay Sitesi Vurup WhatsApp Üzerinden iletişime Geçiyordum Müşteri Gibi Tabi O Esnada Çok Eğleniyorum
Ddos mu AtacanHer An Patlatmaya Hazır
Kapat O Bilgisayarı Seri.
İMPARATORÖncelikle Herkese Selamlar Donanım Arşivi Üyeleri. Uzun Süredir Techolay foruma DDoS Saldırılarında Bulunuyorum. Kendisini Siber Güvenlik Uzmanı Olarak Tanıtıyor Ama *ptal Enesin Tek Yaptığı CloudFlare Üzerinden Güvenlik Duvarı Açmak.
istesem 24 Saatten Fazla Sitenizi Açtırmam Yazık Olur Forumunuza Ama Son Dönemlerde Bu Kadar Boş Vaktim Yok Her Türlü Saldırı Methodu Var Bizde.
Vay Efendim IP`ye Saldırmışım da Gelen istekler Sayesinde (IP) DDoS Atanın Kim Olduğunu Öğrenmişte Hahaha DDoS Attığımı Ben Kendim Söyledim Onun Dışında Senin Feriştahın Gelse Perde Arkasındakini Bulamazdı.
islam Düşmanı Recep Baltaş`ın Forumunu Vuruyorum. Dinimize Hakaret Ettiği Sürece Vurmaya Devam Edeceğim. Sizin Gibi Din Düşmanlarının Peygambere Hakaret Eden Cahillerin Sanal Alemde Yeri Yoktur.
Bilgisayara Ne Zamandan Beri DDoS Atılıyor?Ddos mu Atacan
yesilpat çok yavas çalışıyor şuan hocam gerçeten siz atıyorsanız başınız belaya girmezmiBilgisayara Ne Zamandan Beri DDoS Atılıyor?
Technopat Sitesine de Saldırmıştım Konu Açmışlar Hemen;
Technopat dünden beri çöktü mü?
Siteye girilmiyor bazen yükleme ekranı geliyor. Hiç girmiyor. Ara sıra giriyor. Girdiği zamanda da doğrulama istiyor. Hep yoktu. Bu sorun sizde de var mı?www.technopat.net
girmiyor bende patlamış gene heraldeArkadaşlar Biriniz Techolay Forumi Checkleyebilir Mi? Siteden Sanırım IP Ban Yedim Ama Statik IP Kullanmıyorum. Anlamadım.