Azula ^_~
80+
Korkudan değil. Kavga çıkmasın diye yapıyorlar. Gayet mantıklı bence.E çüş artık bu kadar korku nedir yav.
Korkudan değil. Kavga çıkmasın diye yapıyorlar. Gayet mantıklı bence.E çüş artık bu kadar korku nedir yav.
Bunun benzerini sadece maydanoz yerine marul vardı.Neyli yapdın? Canım çekti şimdi.
Doğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar zor işte...Ben son dercee f/p bir sistemim aksini iddia edene beyin aldırma ameliyatı öneririm. Bari gereksiz ağırlık yapmasın.
Kavga değil tartışmadır. Bir insan tartışamadıktan sonra ne anlamı var? Zaten deplasmandayız. Hepimizi isteseler permalarlar geçerler. Zaten çok katı bir forum.Korkudan değil. Kavga çıkmasın diye yapıyorlar. Gayet mantıklı bence.
Abnajdjsjf shh sen James eşek kullanmadın sana sinirliyizBen son dercee f/p bir sistemim aksini iddia edene beyin aldırma ameliyatı öneririm. Bari gereksiz ağırlık yapmasın.
Hocam mesaj yazmayı kitlemişler.Buradan yazın. Ben uyarı aldım.
Yok yaw sevmedim. Ben bimdeki dönerden yapılanı çok seviyom.Bunun benzerini sadece maydanoz yerine marul vardı.
Ekmeğim tam buğudaydı ve parça parçaydı dilimlenmiş ekmekdi.
James Donkey'de sonunda "LE" yazmayan modeller gayet sağlamdır.Abnajdjsjf shh sen James eşek kullanmadın sana sinirliyiz
Benimki sote değildi haşlanmış ve bol baharatlı tavuktu ben seviyorum böyle şeyleri.Yok yaw sevmedim. Ben bimdeki dönerden yapılanı çok seviyom.
Daha kaliteli modeller (anakart ve ekran kartı gibi) var ama monitör 144hz var ve üstüne 1700TL indirim var. Bu her 5 yılda 1 gelebilecek bir şey.(TR için)Ben son dercee f/p bir sistemim aksini iddia edene beyin aldırma ameliyatı öneririm. Bari gereksiz ağırlık yapmasın.
Ben Bi ondan bide piliç kebap alıp dürüm yapıyom efsane oluyor.Yok yaw sevmedim. Ben bimdeki dönerden yapılanı çok seviyom.