bıktımartık
80+
Oranları alabilir miyim ?
. koymadın al sana 1 ay banAbdullah abi haklı bu arada. Bunu da bu forumun bir üyesi olduğum için söylemiyorum, normalde bugüne kadar Technopatcıydım fakat sırf moderatör tagı olan okuduğunu anlama yetisine sahip olmayan üyeler yüzünden haksız yere ban yedim ve forumu bıraktım.
1.01 Abdullah Abi alır.Oranları alabilir miyim ?
Ne oranı bu ?1.01 Abdullah Abi alır.
10.00 Techn*pat alır.
Abi bi ben mi güldüm Abdullah abinin sesine Çok hızlı anlatıyor ''bunun kabul edilebilir olduğunu söylemişsin'' Çok güldüm abi affet (Haklı bu arada kral)Watch this story by Donanım Arşivi on Instagram before it disappears.
364K Followers, 1 Following, 786 Postswww.instagram.com
Futboldaki iddaa oranları gibi. Kavgayı kim kazanır, onun oranları. Sıfıra yakın olanın olma olasılığı daha fazladır bu oranlarda.Ne oranı bu ?
Pokemon mu la bunlar, ne saçma karşılaştırma.Watch this story by Donanım Arşivi on Instagram before it disappears.
364K Followers, 1 Following, 786 Postswww.instagram.com
Ne oranı bu ?
Kavga değil de kim sistem toplarsa daha F/P olur gibi düşünelim Düşük oranda olayın gerçekleşme ihtimali daha yüksektir.Futboldaki iddaa oranları gibi. Kavgayı kim kazanır, onun oranları. Sıfıra yakın olanın olma olasılığı daha fazladır bu oranlarda.
Konuyu kapatıyorlar. Artık Donanım arşivi ile Abdullah Hacıgül kelimeleri olan konuları otomatik kitleyecek.Savaş başlatıyım mı?