Neler Yeni

Recep Baltaş'ın Yorumu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Batuhan Divrik

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Düşman değiller, rakipler. Biri kötü olunca diğeri üste çıkmıyor. Kendilerine geliştirip aynı topluluktakilerin gelişimi için uğraşmaları lazım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Düşman değiller, rakipler. Biri kötü olunca diğeri üste çıkmıyor. Kendilerine geliştirip aynı topluluktakilerin gelişimi için uğraşmaları lazım.
Olsun. Laf etmeleri lazım. Yoksa ""lafın"" altında kalırlar falan mazallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum susacak mısın yoksa rebec abim senin adresini mi bulsun ? 😡
1632594188513.png

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

BeKo'O

80+ Silver
İki forumunda gerçekten haklı oldukları nokta var burada taraf tutmak bence her türlü yanlış, sadece iki forum kitlesinin de hatalarını kabul edip bir daha yapmamaya özen göstermesi lazım, sadece Recep abimin burada kalite üzerinden yorumlamaması bence daha iyi olurdu çünkü kendisi de bazı eski sistemlerinde sorunlu parça modelleri kullanmıştı ama bunu DonanımArşivi olarak biz de yaptık. Benim burada bulunma sebebim ise Teknopat forumunun gerçekten çok garip ve konudan bağımsız kalitesiz bir kitlesi var (şahsi fikrim), donanımarşivine göre daha kalitesiz buluyorum kitleyi, ha ama burası dört dörtlük mü tabii ki değil. Bence iki tarafında öneri hatalarını kabullenip daha pürüzsün bir şekilde yoluna bakması lazım. Burdan da Recep abime ve Abdullah abime sevgiler yolluyorum ikisinden de çok değerli bilgiler öğrendim <3

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Aslında böyle şeyler hoşuma gidiyor ama dozunda olursa.
İşte biz sorunlu parça kullanmıyoruz karşıdaki ölsün onlar çöp bir şey bilmiyor muhabbeti yapınca ben sevmiyorum açıkçası.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Recep HoneyStone

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bu kanalların birbiriyle neden yarıştığını bi' anlasam sonra söylemlerine yorum yaparım ama ilk dediğim soruyu aşamıyorum bir türlü.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom