Neler Yeni

Red box mı Süper box mı tavsiyeniz hangisi

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50

emrex14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Arslan Akbaş
Aga biz superbox'a başvurduk findeks veya endeks olması gerekiyor puanın düşük dediler geçiştirdiler sonra redboxa 5 10 kez başvurduk orada çekmiyor dediler ama şuan 4.5g 5 diş çekiyor işlek bir caddede oturuyoruz fiber altyapı var ama boş port yok 300tl vermeyede razıyız ama bağlatamıyoruz mobil veri paketi ala ala artık batıcaz.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Aga biz superbox'a başvurduk findeks veya endeks olması gerekiyor puanın düşük dediler geçiştirdiler sonra redboxa 5 10 kez başvurduk orada çekmiyor dediler ama şuan 4.5g 5 diş çekiyor işlek bir caddede oturuyoruz fiber altyapı var ama boş port yok 300tl vermeyede razıyız ama bağlatamıyoruz mobil veri paketi ala ala artık batıcaz.
Knka Vodafone da pass paketleri de var sınırsız haberin olsun
Hatta 105₺
YouTube watsapp Twitter Facebook Instagram sınırsız +20 GB red tarifelerinde bi bak ona bence

emrex14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Arslan Akbaş
Knka Vodafone da pass paketleri de var sınırsız haberin olsun
Hatta 105₺
YouTube watsapp Twitter Facebook Instagram sınırsız +20 GB red tarifelerinde bi bak ona bence
Yok reis yan taraftan birisinin alıcaz kabloyu bizim eve çekicez modem bizde olacak artık internet olsun razıyım ya pc alıcam hala internetim yok önceki evimde vodafone fibermax vardı 50mbps download 20 upload vardı çok memnundum pişman yedim taşındığıma.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Yok reis yan taraftan birisinin alıcaz kabloyu bizim eve çekicez modem bizde olacak artık internet olsun razıyım ya PC alıcam hala internetim yok önceki evimde vodafone fibermax vardı 50mbps download 20 upload vardı çok memnundum pişman yedim taşındığıma.
Bizim burda VDSL bile yok belediye tüm servis sağlayıcılara 2012 de gerekli fiber izinlerini verdiği halde ☹️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,966
Üyeler
166,662
Son üye
Veyslecan
Top Bottom