- Konu Sahibi Konu Sahibi
sizce beklemeli miyim ?Hayır hocam oyun rdr2nin yalnızca online olan paketi sadece
Dlc değil arkadaşlar
sizce beklemeli miyim ?Hayır hocam oyun rdr2nin yalnızca online olan paketi sadece
Dlc değil arkadaşlar
Anladım hocam ben yanlış biliyormuşum Teşekkür ederim bilgi için.Hocam rdr2 sahibi olanlar zaten online girebiliyor. Bu paket rdr2 alamayanlar veya sadece online isteyenler için
sizce beklemeli miyim yoksa hemen alıp indirip denemeli miyim ?aynn yalnızca online oynamak isteyenler için story modu yok
Daha Yeni Çıktı Olmazred dead online alacagım ama ücretsiz olursa diye erteliyorum galiba red dead online 1 aralıkta çıkmıştı 18. günde oyunu ücretsiz yaparlar mı ?
hayır vermezlersizce beklemeli miyim ?
beklemeli miyim ?Anladım hocam ben yanlış biliyormuşum Teşekkür ederim bilgi için.
Zannetmem ben daha yeni aldım ya yoksa yani olabilir ama ben aldığım için olmazred dead online alacagım ama ücretsiz olursa diye erteliyorum galiba red dead online 1 aralıkta çıkmıştı 18. günde oyunu ücretsiz yaparlar mı ?
kış indirimini bekleyeyim mi şuan indirimde ama ilk aya özel bilemedim dahada indirime girer miZannetmem ben daha yeni aldım ya yoksa yani olabilir ama ben aldığım için olmaz
şaka bir yana online'ı 1 ay önce ayrı olarak satışa sunan RG'nin bence böyle bir şeyi ücretsiz vereceğini zannetmiyorum
RDR Onlinedan bahsediyorsan zaten 5 dolar normalde daha fazla indirime gireceğini zannetmiyorum şubata kadar 40TL kalacak sonra fiyatı artacak hem de bayakış indirimini bekleyeyim mi şuan indirimde ama ilk aya özel bilemedim dahada indirime girer mi
ozaman almalıyım değil mi ?RDR Onlinedan bahsediyorsan zaten 5 dolar normalde daha fazla indirime gireceğini zannetmiyorum şubata kadar 40TL kalacak sonra fiyatı artacak hem de baya
Bence al ben aldım ucuz diye dediğim gibi şubatta fiyatı artacakozaman almalıyım değil mi ?
red dead online alacagım ama ücretsiz olursa diye erteliyorum galiba red dead online 1 aralıkta çıkmıştı 18. günde oyunu ücretsiz yaparlar mı ?
Kesinlikle size kalmış bir şeysizce beklemeli miyim ?