Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Red Dead Redemption 2 127₺

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Konusu açıldıysa uyarın. Ben denk gelmediğim için açtım.

Voidu güvenilir bir sitedir. Rockstar Games Launcer kodu olarak veriyor oyunu. Daha uygun fiyata bulunmaz

Ayrıca Ultimate sürümü de 152.66₺

Alacaklar, parası yetmeyenler için büyük fırsat. Kaçırmayın.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Diyarhan
Çok iyi fiyat playstore dan ucuza geliyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ultimate İle Standart Arasındaki Fark Nedir ?
İnternetten bulduğum farklar şu şekilde;

- Standart versiyon, oyunun ham halidir. Online için 25 altın bar hediyesi var.
- Special versiyon, Hikaye modunda bir takım görev ve hediyeler içeriyor ama işleyişe bir etkisi bulunmuyor. Online için 25 altın bar hediyesi var.
- Ultimate versiyon, Special versiyon ile aynı içeriklere sahip. Ek olarak Online için kıyafet, silah, at veriliyor. Bunlar aşırı derecede fark yaratan ekipmanlar değiller fakat başlangıç için avantaj katabilirler. Online için 25 altın bar hediyesi var.

Yani bence online girilmeyecekse standart sürümü almak en mantıklısı. Online girilecekse aradaki farka değer gibi duruyor.
@Harley Quinn❖ ve @Arthur♛Morgan daha detaylı bilgi sahibidir bu konuda.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Var bende ama yine de söyleyeyim. Olmasaydı da kesinlikle almazdım. Rockstar launcher için o fiyatı alacağıma steamden indirimsiz alırım daha iyi.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var bende ama yine de söyleyeyim. Olmasaydı da kesinlikle almazdım. Rockstar launcher için o fiyatı alacağıma steamden indirimsiz alırım daha iyi.
Maksat oyunu oynamaksa nerede olduğunun pek bir önemi yok aslında. Zaten steamden de alsan rockstar games launcher kurup çalıştırılıyor.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne farkeder oyun oyundur arasında fark yok sırf Steam profili güzel gözüksün hava atayım kafasındaysan bence bu kafadan kurtul.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
İnternetten bulduğum farklar şu şekilde;

- Standart versiyon, oyunun ham halidir. Online için 25 altın bar hediyesi var.
- Special versiyon, Hikaye modunda bir takım görev ve hediyeler içeriyor ama işleyişe bir etkisi bulunmuyor. Online için 25 altın bar hediyesi var.
- Ultimate versiyon, Special versiyon ile aynı içeriklere sahip. Ek olarak Online için kıyafet, silah, at veriliyor. Bunlar aşırı derecede fark yaratan ekipmanlar değiller fakat başlangıç için avantaj katabilirler. Online için 25 altın bar hediyesi var.

Yani bence online girilmeyecekse standart sürümü almak en mantıklısı. Online girilecekse aradaki farka değer gibi duruyor.
@Harley Quinn❖ ve @Arthur♛Morgan daha detaylı bilgi sahibidir bu konuda.
Gayet güzel açıklamışsın dostum. Bence bütçenizi fazla zorlamadan standart versiyonu alın. Şunu unutmamak gerekir online oynayacaksanız birlikte oynayabileceğiniz arkadaşlarınız olmalı çünkü bazı görevleri tek başınıza yapmak çok zor olabilir. Online oyun da kıyafet silah at gibi öğelere sahip olmak epey zor yani hikaye kısmında oynadığınız gibi olmayacak o yüzden eğer ultimate versiyonu alırsanız oyuna biraz önde başlarsınız almazsanız da bir şey olmaz biraz daha fazla oynayıp oyun içi para biriktirerek sahip olabilirsiniz. (Ek olarak adamlar gerçekten çok güzel indirim yapmış direkt ultimate versiyonu almanızı öneririm)
Mesaj otomatik birleştirildi:

torentte bedava o.O2 o.O2 (!)
Torrentten indirmesi vicdanen çok rahatsızlık verecek kadar değerli bir oyundur kendisi.

Top Bottom