olur olur yeriz
Seni akıl hastanesine yatırmak lazım ciddi anlamda sıkıntın var , konuştuğum arkadaş yeni pc mi almış ? kim hangi mesajı yazmış takip etmekten acizsin , amaç hava vb atmak da değil dürüm muhabbetine karşılık gayet yerinde bir cevap , ayrıca herkes senin gibi 10tl kazanmak için bomboş kart oyunları almıyorYa hayırdır oğlum neyin havasını atıyorsun sen? Steam TL döneminde oyun başı max 100 TL verip almışsın buraya geliyor daha yeni pc almış adamlara üstünlük taslıyorsun. Ne bu ego sendeki? havalı mısın sen şimdi? sırf bunu yazmak için siteye üye oldum sen nasıl tilt bir adamsın.
Crack oynayan bir adam da değilsin ne güzel oyunları almışsın 600tlye 3 dürüm muhabbeti yapman cidden ilginç
oyun güzel ama 1000₺ üstü haketmez oynayacağın 500saat zatenYeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar Alıntıyı görüntüle
abartmayın bende oynadım 500saatiö vardır ama gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum 1000₺ etmezUcuz bile Rdr2 için. Gerçekten abartmıyorum daha iyisi yok.
Aga online nin manası ne yani oradada görev yapıyorum600 lira için hiçbişey, zamanında 130 liraya epic games'ten almıştım, hikaye kısmı mükemmeldir, online kısmına gelince ilk başlarda çok güzel sarıyor ama ilerleyen zamanlarda hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıyor, büyük güncelleme gelmesi şart.