Xboxun var dimi hocam aman sakinXbox'da 155 TL alınır mı? Herkes oyun çok iyi falan diyor oyuna, ben bu kovboy temasına fazla ısınamıyorum. Alsam sarar mı sizce?
belki de 2030 yılına kadar rdr2'yi geçebilecek 4-5 oyun anca çıkış yapacak. teması beni de hiç çekmemişti kovboy falan ne ya derken hikayesinin güzel aktığını fark ettim. çok ortada bi hızı var senaryonun sevmeyenler olabilirXbox'da 155 TL alınır mı? Herkes oyun çok iyi falan diyor oyuna, ben bu kovboy temasına fazla ısınamıyorum. Alsam sarar mı sizce?
Hikayeyi anlayacaksan al, ama o oyun sadece hikayeden ibaret değil. İnanılmaz bir açık dünya var, Challenge ları tamamla, yan görevleri tamamla, keşfedilebilecek heryeri keşfet. Dünya öyleki, fast travel yapmaya korkar oluyorum, çünki çok alakasız dediğin yerden yeni şeyler türüyör. Efsanevi hayvanları yakala, tılsımları yap. bu oyunu sadece hikayesini yaparak tadına vardığını sananlar var. Hayır, oyunu %100 leyen kişiler bu oyunu tadını çıkarmış demektir.Xbox'da 155 TL alınır mı? Herkes oyun çok iyi falan diyor oyuna, ben bu kovboy temasına fazla ısınamıyorum. Alsam sarar mı sizce?
Alınmaz çok kötü oyunXbox'da 155 TL alınır mı? Herkes oyun çok iyi falan diyor oyuna, ben bu kovboy temasına fazla ısınamıyorum. Alsam sarar mı sizce?