Mb = Megabit, MB= Megabyte olduğu için kafalar karışıyor bazen. 8 Megabit tam olarak 1 Megabyte'a denk geliyor. Yani Mb ve MB birbirinden farklı kavramlar.daha yeni anladım biraz karışıkmış
Anlık olarak ilk resimde 8 megabit hız çekiyor arkadaş. Bu da yaklaşık olarak 1 Megabyte hıza denk geliyor ki normal değerler.10 megabit internetle sen saniyede 10 megabyte mı çekiyorsun ?
daha yeni anladım biraz karışıkmışAnlık olarak ilk resimde 8 megabit hız çekiyor arkadaş. Bu da yaklaşık olarak 1 Megabyte hıza denk geliyor ki normal değerler.
banada öyle geldiYavaş değil mi biraz. Daha kısa sürer sanki bilemedim
Yazdığına istinaden dedim megabit ile megabyte / saniyenin birbirine eşit olması gibi bir durum görmedim henüz de.Anlık olarak ilk resimde 8 megabit hız çekiyor arkadaş. Bu da yaklaşık olarak 1 Megabyte hıza denk geliyor ki normal değerler.
Mb = Megabit, MB= Megabyte olduğu için kafalar karışıyor bazen. 8 Megabit tam olarak 1 Megabyte'a denk geliyor. Yani Mb ve MB birbirinden farklı kavramlar.daha yeni anladım biraz karışıkmış
çok teşekkürler anladım şimdi yakında 16Mb internete geçeceğim ki oda 2 MB lik indirme hızı denk olucak teşekkürler tekrardanMb = Megabit, MB= Megabyte olduğu için kafalar karışıyor bazen. 8 Megabit tam olarak 1 Megabyte'a denk geliyor. Yani Mb ve MB birbirinden farklı kavramlar.
Bit cinsinden anlık indirme hızı. Anlık olarak 61 Megabit/saniye hız alıyorum resimde.
Alıntıyı görüntüle
Bu da byte cinsinden indirme hızı. Anlık olarak 8 MB/saniye hız alıyoruz. 8 Megabyte yaklaşık olarak 64 Megabit gibi bir değere tekabül ediyor ki yukarıda bit cinsinden gösterdiğim resimde 64 Megabite yakın bir değer alıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Steam ayarlarından indirmelerinizi bit cinsinden gösterebilirsiniz. En alttaki saniye bit cinsinden göster kutucuğuna tik koymanız yeterli.
Alıntıyı görüntüle
İlk attığın resimde de anlık indirme hızın 8 Megabit olarak ölçülmüş. Hızını MB cinsinden hesaplarsak yaklaşık olarak 1 Megabyte'a yakın bir değer alıyorsun anlık. 40GB'lık bir dosyayı anlık 1 Megabyte hızla indirdiğini hesaplarsak Steam'in verdiği süreye yakın bir süre çıkıyor. Değerler doğru yani.
Alıntıyı görüntüle
ama benim download hızı 65 değil 8 mb
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle
Ha Pardon Şimdi Anladım.
Böyle Gösteriyor Ama.
Benim Hızım 45 Böyle