Neler Yeni

red dead redemption 2 inmesi

zeronxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Efe
steamde 12 saat sürer diyor bu doğrumudur?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-08-22 090137.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-22 090137.png
    266.4 KB · Hit: 53
En İyi Cevap
daha yeni anladım biraz karışıkmış
Mb = Megabit, MB= Megabyte olduğu için kafalar karışıyor bazen. 8 Megabit tam olarak 1 Megabyte'a denk geliyor. Yani Mb ve MB birbirinden farklı kavramlar.

Bit cinsinden anlık indirme hızı. Anlık olarak 61 Megabit/saniye hız alıyorum resimde.
bit.PNG

Bu da byte cinsinden indirme hızı. Anlık olarak 8 MB/saniye hız alıyoruz. 8 Megabyte yaklaşık olarak 64 Megabit gibi bir değere tekabül ediyor ki yukarıda bit cinsinden gösterdiğim resimde 64 Megabite yakın bir değer alıyoruz.
byte.PNG

Steam ayarlarından indirmelerinizi bit cinsinden gösterebilirsiniz. En alttaki saniye bit cinsinden göster kutucuğuna tik koymanız yeterli.
resim_2022-08-22_095634494.png

İlk attığın resimde de anlık indirme hızın 8...

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Yavaş değil mi biraz. Daha kısa sürer sanki bilemedim

zeronxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Efe

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Anlık olarak ilk resimde 8 megabit hız çekiyor arkadaş. Bu da yaklaşık olarak 1 Megabyte hıza denk geliyor ki normal değerler.
Yazdığına istinaden dedim megabit ile megabyte / saniyenin birbirine eşit olması gibi bir durum görmedim henüz de.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
daha yeni anladım biraz karışıkmış
Mb = Megabit, MB= Megabyte olduğu için kafalar karışıyor bazen. 8 Megabit tam olarak 1 Megabyte'a denk geliyor. Yani Mb ve MB birbirinden farklı kavramlar.

Bit cinsinden anlık indirme hızı. Anlık olarak 61 Megabit/saniye hız alıyorum resimde.
bit.PNG

Bu da byte cinsinden indirme hızı. Anlık olarak 8 MB/saniye hız alıyoruz. 8 Megabyte yaklaşık olarak 64 Megabit gibi bir değere tekabül ediyor ki yukarıda bit cinsinden gösterdiğim resimde 64 Megabite yakın bir değer alıyoruz.
byte.PNG

Steam ayarlarından indirmelerinizi bit cinsinden gösterebilirsiniz. En alttaki saniye bit cinsinden göster kutucuğuna tik koymanız yeterli.
resim_2022-08-22_095634494.png

İlk attığın resimde de anlık indirme hızın 8 Megabit olarak ölçülmüş. Hızını MB cinsinden hesaplarsak yaklaşık olarak 1 Megabyte'a yakın bir değer alıyorsun anlık. Kalan 40GB'lık bir dosyayı anlık 1 Megabyte hızla indirdiğini hesaplarsak Steam'in verdiği süreye yakın bir süre çıkıyor. Değerler doğru yani.
rdr2.png

En İyi Cevap

zeronxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Efe

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

İlk attığın resimde de anlık indirme hızın 8 Megabit olarak ölçülmüş. Hızını MB cinsinden hesaplarsak yaklaşık olarak 1 Megabyte'a yakın bir değer alıyorsun anlık. 40GB'lık bir dosyayı anlık 1 Megabyte hızla indirdiğini hesaplarsak Steam'in verdiği süreye yakın bir süre çıkıyor. Değerler doğru yani.
Alıntıyı görüntüle
çok teşekkürler anladım şimdi yakında 16Mb internete geçeceğim ki oda 2 MB lik indirme hızı denk olucak teşekkürler tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom