Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 oynayanlar bakabilir mi?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Ensar
Oyun şu an yüklü olmadığı için ekran görüntüsü atamıyorum.
Oyunu ilk kez Xbox'ta (Game Pass'e geldiği zaman) çok kısa oynamıştım, Türkçe olmadığından ve oyunun yavaş gelmesinden dolayı, grafikleri dışında çok beğenmemiştim.
Daha sonra herkes övdüğü için PC'de indirimde Epic Games'ten satın aldım.

Grafikleri mükemmel, oynanması gereken bir oyun.
Oyunun beğenmediğim ve eleştirdiğim yanı ise hikayenin yavaş ilerlemesidir. Hikayeyi oynarken bazen beni sıktığı oldu.
Tavsiye ediyorum. 👍

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Oynayan arkadaşlar bana hikayesinden, oyun da ki amacımızdan bahsedebilir mi?
İlk oyundan yaklaşık 15 yıl önce geçiyor RDR2. Arthur Morgan ismindeki Van Der Linde çetesinin üyesini oynuyoruz. Hedefimiz Dutch'ın planları doğrultusunda para kazanmak ve Pinkertonlar'dan kaçmak. Hikaye de kabaca bunun üzerine kurulu. Görevler ve yan görevler de mükemmel denecek kadar iyi tasarlanmış. Bir görevde kafa 1 milyon alem yaparken diğer bir görevde hava balonuyla keşif yapıyorsunuz örneğin.

İnsanlarla etkileşime girmesi de bir o kadar keyifli. Yolda gördüğüm her insana "Hey, mister!" demekten kendimi alamıyorum. Veyahut kamptaki arkadaşlarımıza sataşıyorum. Fazla sataşınca dövüp kamptan atıyorlar.:p

Diğer yandan oyunda rastgele olaylar da mevcut. Bunu GTA 5 oynadıysanız hatırlasınız. Örneğin yolda yılan sokmuş bir adama denk gelmiştim. Zehrini emip hayatını kurtarmıştım kendisinin. Birkaç gün sonra kasabada karşılaşınca bedava silah almama yardımcı olmuştu. Bunun gibi yüzlerce random olay var oyunda ve sırf bunun için bile oynanır.

Ek olarak oyunu 8GB RAM ile oynadım ve oynuyorum. Çok nadir de olsa anlık takılmalar yaşıyorum ama muhtemelen HDD kaynaklı bu. Oyunu SSD'ye kurmanızı öneririm bu yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Tolga Ulusoy
gerçekçi ama biraz yavaş ilerliyor gibi oyunun sonu hüzünlü

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
İlk oyundan yaklaşık 15 yıl önce geçiyor RDR2. Arthur Morgan ismindeki Van Der Linde çetesinin üyesini oynuyoruz. Hedefimiz Dutch'ın planları doğrultusunda para kazanmak ve Pinkertonlar'dan kaçmak. Hikaye de kabaca bunun üzerine kurulu. Görevler ve yan görevler de mükemmel denecek kadar iyi tasarlanmış. Bir görevde kafa 1 milyon alem yaparken diğer bir görevde hava balonuyla keşif yapıyorsunuz örneğin.

İnsanlarla etkileşime girmesi de bir o kadar keyifli. Yolda gördüğüm her insana "Hey, mister!" demekten kendimi alamıyorum. Veyahut kamptaki arkadaşlarımıza sataşıyorum. Fazla sataşınca dövüp kamptan atıyorlar.:p

Diğer yandan oyunda rastgele olaylar da mevcut. Bunu GTA 5 oynadıysanız hatırlasınız. Örneğin yolda yılan sokmuş bir adama denk gelmiştim. Zehrini emip hayatını kurtarmıştım kendisinin. Birkaç gün sonra kasabada karşılaşınca bedava silah almama yardımcı olmuştu. Bunun gibi yüzlerce random olay var oyunda ve sırf bunun için bile oynanır.

Ek olarak oyunu 8GB RAM ile oynadım ve oynuyorum. Çok nadir de olsa anlık takılmalar yaşıyorum ama muhtemelen HDD kaynaklı bu. Oyunu SSD'ye kurmanızı öneririm bu yüzden.
Ah keşke fakat 240 lık SSD mi onun için feda edemem :D Cevabınız için teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan
Red Dead Redemption 2 indirimde iken almayı düşünüyorum. Oynayan arkadaşlar bana hikayesinden, oyun da ki amacımızdan bahsedebilir mi? Oyundan ekran görüntülerinizi, size yaşattığı duyguları da yazarsanız çok iyi olur. İyi bir oyun hatta belki en iyisi biliyorum fakat kolay oyun seven birisi olmadığım için sormak istedim. Teşekkür ederim şimdiden.
İngilizcen varsa hikayesi mükemmel. İngilizcen yoksa internette Türkçe yaması mevcut indirip kurabilirsin. Oynadığım en güzel oyunlar listesinde ilk sırada yer alır kendisi. Keşke unutsam ve tekrar oynasam demişliğim bile var yani daha ne diyeyim.

alp15eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen Canciğer
Oyun biraz yavaş ilerliyor. Ama sonradan açılıyor. Hikaye olarak çok üst seviyede. Karaktere bağlanıyorsunuz resmen. Atmosferi zaten efsane. Şimşekli havada at sürmek çok zevkli oluyor.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
İlker Palalı
al oyna brom ben az kalsın ağlıcaktım bazı yerlerinde o kadar içine çekiyor ki oyun öyle diyim sana bana göre kusursuz bir oyun mükemmel be :D

Allmuted

80+ Bronze
Harcadığın en iyi 150tl olucak. Online oynamak istediğinde bul beni beraber görev yaparız.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Red Dead Redemption 2 indirimde iken almayı düşünüyorum. Oynayan arkadaşlar bana hikayesinden, oyun da ki amacımızdan bahsedebilir mi? Oyundan ekran görüntülerinizi, size yaşattığı duyguları da yazarsanız çok iyi olur. İyi bir oyun hatta belki en iyisi biliyorum fakat kolay oyun seven birisi olmadığım için sormak istedim. Teşekkür ederim şimdiden.
oyun süper seni zora sokacaksa korsan oyna ben başta alamadım korsan oynadım sonra epicten 90 TL'ye almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 6gb ramle bile oynadım raat ol
Hocam oyunu imzanız da ki sistem ile mi oynadınız? Yani 8 GB RAM ile. Bende de 8 RAM var ondan soruyorum.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
İlker Palalı
kesinlikle korsan alma bu oyun o paraları hak ediyor

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru