Neler Yeni

Red Dead Redemption 2

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
Red Dead Redemption 2 almayı düşünüyorum. Full paket mi yoksa standart paketi mi almalıyım birde arasındaki farklar ne acaba? cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Red Dead Redemption 2 almayı düşünüyorum. Full paket mi yoksa standart paketi mi almalıyım birde arasındaki farklar ne acaba? cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
Online'da skin falan veriyor yanlış bilmiyorsam.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Full ve Standart paket arasında sadece online ayrıcalıklar var bende şu an full paket var online da 2 silah 1 at bir kaç şey daha veriyor bence aradaki farka değmez

louis bloom

80+ Silver
ben indirimle standartı 98 e aldım yanlış bilmiyorsam full paketde çok daha fazla kıyafet silah vb var ama standarttaki kıyafetler falanda gayet yeterli

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim standart paketi çekiyorum o zaman bir fark yoksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom