Öneri Red Devil 6700 XT kac TL'ye gıder

Reaksiyon skoru
290
sadece fıyat almak ıcın konuyu acıyorum konu ıcınde satmak amacım degıldır
kutusu faturası var kartın etıketı ustunde acılmamıs
furmarkta 200watlarda 1600rpm cıvarı 78hotspot 61 derece normal sıcaklıgı 2k da 120 fps
cw ve fan sesı var

degerlerım bunlar sızce kaca gıder bu kart

furmarkta 200watlarda 1600rpm cıvarı 78hotspot 61 derece normal sıcaklıgı 2k da 120 fps

10k civarı eder

cw ve fan sesı var

9-10k gider hızlıca

hocam şikayetin mi var neden satıyorsun bu arada yoksa upgrade içinmi
şikayetım yok hocam hayatımda gordugum en ıyı modellerden bırısı red devıl yukseltme amacıyla satıyorum kartı

9 a param güvende ile alabilirim
pg para kesmese verebılırdım ama elden satmak önceliğim olucaktır dediğim gibi ilanı da 9500den acacagım hangi şehirdesiniz aynı şehirdeysek 9dan konuşabılırız

Evet en ideali odur daha, pg ile satmanı önermem sadece alıcıyı koruyor sorun çıkınca git polise ver anca öyle bilgi paylaşırız vs diyorlar.
aynen öyle hocam tamamen alıcı odaklı bır sıstem satıcının hıcbır garantisi yok o yüzden elden satmak tercihimdir ve poliste bir şey yapamıyor tüketici hakem heyetine git diyorlar daha önceden yaşadım böyle bir sorun

aynen öyle hocam tamamen alıcı odaklı bır sıstem satıcının hıcbır garantisi yok o yüzden elden satmak tercihimdir ve poliste bir şey yapamıyor tüketici hakem heyetine git diyorlar daha önceden yaşadım böyle bir sorun
ne yaşadınız yeni bişey sattım ordan kargoladımda nşallah ben yaşamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,219
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri