Red Switch Bilek Destekli Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
120
Bütçe
400
Hepinize selam dostlarım. Ban yedik ama yine buradayız. Sizlere hem yardım alıp hemde yardım edeceğim günler umalım uzun olur.
Sistemimi sizinle beraber iyi bir şekilde dizdim mouse da aldım şimdi klavye alacağım. Monster pusat k3 pro alacaktım ama sorun oldu geri yolladık. Ne yazık ki ürün kalmadığı için para iadesi yapıldı. Şimdi bilek destekli red switch bir klavye bulmak istiyorum marka fark etmez ama kulaklık ve mouse rampage. 400 tl bir bütcem var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Pusat K3 Pro.

Olur hocam öneriniz olsun yeter sağolun.

Red switch olacaksa.

Bende kullandığım Rampage kbr95 x titanı önereyim.
Hocam rampage kullananlar 2 3 aya bozulduğunu söylüyor sizde bir sıkıntı oldu mu teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Red switch olacaksa.
Hocam red switch e fazla para verilir mi blue önermişiniz ne düşünüyorsunuz hangisini alayım teşekkürler.

Hocam rampage kullananlar 2 3 aya bozulduğunu söylüyor sizde bir sıkıntı oldu mu teşekkürler.

Hocam red switch e fazla para verilir mi blue önermişiniz ne düşünüyorsunuz hangisini alayım teşekkürler.
Bütçenizi zorlamak istemiyorsanız Blue alabilirsiniz.

hayır hocam bi sıkıntı olmadı neredeyse 2 ay oldu.

Geri