Red Switch Bilek Destekli Klavye Önerisi

Bitti en son ben aldım hocam o da sıkıntılı çıkti iade ettik k3 pro yu diyorsanız.
Post automatically merged:
Aynı klavyeden bende de var. Ne sıkıntısı vardı, nasıl iade etttin dostum? Sorunlu diyip teknik servise mi verdin yoksa direkt iade mi etmeye çalıştın?

Benim sağ yön tuşu arada basmıyor..

Aynı klavyeden bende de var. Ne sıkıntısı vardı, nasıl iade etttin dostum? Sorunlu diyip teknik servise mi verdin yoksa direkt iade mi etmeye çalıştın?

Hocam aynı sıkıntı vardı bende de daha sonra tüm tuşlar gidiyormuş hemen kagocu ile iade ettim

K3 proyu alan önce övüyor sonra lanet ediyor hocam iyiki almamışım asus rog aldım mouse da rival 600 set değil ama çok memnunum

Hocam aynı sıkıntı vardı bende de daha sonra tüm tuşlar gidiyormuş hemen kagocu ile iade ettim

K3 proyu alan önce övüyor sonra lanet ediyor hocam iyiki almamışım asus rog aldım mouse da rival 600 set değil ama çok memnunum
Valla yarın iade etcem bende. Asus tuf k3 brown switch alacağım bende.

Alın hocam asusdan bir sıkıntı görmedim ben memnunum
Klavyeyi direkt iade edilmesini mi istedin yoksa bozuk mu dedin. Bana da tuşu tamir edip yollamalarını istemiyorum. Nasıl bir gidişat izledin anlatır mısın?

Hocam rampage kullananlar 2 3 aya bozulduğunu söylüyor sizde bir sıkıntı oldu mu teşekkürler.

Hocam red switch e fazla para verilir mi blue önermişiniz ne düşünüyorsunuz hangisini alayım teşekkürler.
blue switch olanını kullanıyorum hediye olarak geldi ben sevdim rainbow 3-4 modu var ancak benim için çok önemli değil belki bakmak istersiniz donanım arşivinde inceleme videosu mevcut

blue switch olanını kullanıyorum hediye olarak geldi ben sevdim rainbow 3-4 modu var ancak benim için çok önemli değil belki bakmak istersiniz donanım arşivinde inceleme videosu mevcut
Çok sağolun hocam 2.ci sistem için alabilirim 1. Sistem için asus tuf aldım

rica ederim genelde gamepower önermiyorlar ama bütün ekipmanlarım gamepower ve memnunum ben bir sıkıntı yaşamadım
Hocam kullanıcıya göre değişiyor ama bazıları cidden sıkıntı yakında pusat k3 pro için yorumlar yağacak

Klavye geleli 3 gün oluyor. Bende direkt iade edeyim o zaman. Teşekkürler.

Asusun hangi modeli ve ne kadara aldın?
Bakayım hocam güncel fiyatını da atarım

Klavye geleli 3 gün oluyor. Bende direkt iade edeyim o zaman. Teşekkürler.

Asusun hangi modeli ve ne kadara aldın?
Ra05 hocam fiyatı artmamış

Hocam kullanıcıya göre değişiyor ama bazıları cidden sıkıntı yakında pusat k3 pro için yorumlar yağacak

Bakayım hocam güncel fiyatını da atarım

Ra05 hocam fiyatı artmamış
Red switch mi brown mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,845
Üyeler
190,987