Neler Yeni

Yardım Red switch güzel bir f/p klavye önerisi (mekanik olursa daha iyi olur ) 250 - 350 tl

beowulf27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oguz

beowulf27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oguz
Hocam Red switch bu fiyatlarda bi ogre görüyorum başka da yok ama bu da iyiymiş eğer gerçekten red ise ben de alıcam bilmiyorum yorumları okumak lazım.
Siparişi verdim bu red switchli philips için bakalım nasıl ürün yazarım zaten durumunu buraya.Bir kişiye sordum ben aldım o üründen dedi memnunum sessiz ürün dedi. Görücez artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
baris türkoğlu
Siparişi verdim bu red switchli philips için bakalım nasıl ürün yazarım zaten durumunu buraya.Bir kişiye sordum ben aldım o üründen dedi memnunum sessiz ürün dedi. Görücez artık.
dostum yorumunu beklicem bende almak için inşallah red dir

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Valla bende bekliyorum ona göre sipariş verelim ya da bekleyelim

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
ben risk alıp ogre alırdım iyi çıkarsa 10/10 çıkmazsa uğraştırır

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Arkadaşlar red switch bir klavye arıyorum. Klavyenin sessiz olması önemli yukarda bulduğum philips spk8614 ün red switchini buldum alınır mı? sizce?
Spk8614 red switch değil. Yanlış bilgi olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar red switch bir klavye arıyorum. Klavyenin sessiz olması önemli yukarda bulduğum philips spk8614 ün red switchini buldum alınır mı? sizce?
Donanımarşivi youtube kanalında birden çok klavye incelenmesi olan bir videosu vardı Abdullah'ın. O video da Spk8614 de var bir bak derim. Bende düşünüyorum ama blue switch olduğu için çok emin değilim. Aynı zaman da Monster Pusat K3 Pro da var bakmak istersen.

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Spk8614 red switch değil. Yanlış bilgi olabilir

Donanımarşivi youtube kanalında birden çok klavye incelenmesi olan bir videosu vardı Abdullah'ın. O video da Spk8614 de var bir bak derim. Bende düşünüyorum ama blue switch olduğu için çok emin değilim. Aynı zaman da Monster Pusat K3 Pro da var bakmak istersen.
Pusat K3 stokta yok alınabilir galiba kullananlar memnun

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emre
Kral ben onu 250 tl almıştım 2 ay önce :) bi düşüğünü aldım yükseğini göndermişler blue switch çok ses çıkarıyordu ve yay sesi geliyordu (bende) iade ettim

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Pusat K3 stokta yok alınabilir galiba kullananlar memnun
Aslında Spk modeli görüntü olarak benim çok çok daha hoşuma gidiyor ama bir yazılım ve rgb desteği bulunmuyor. Bilek desteği falan daha estetik duruyor bana göre. Ondan dolayı Pusat biraz daha ağır basıyor bende.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Reis enter tuşunu sevmiyorum ben onun o yüzden katana , saber yada spk8614 üzerinde düşünüyorum. Benim için RGB nin bir önemi yok sadece ışık olsa olur önemli olan sessiz olması ve uzun dayanacak bir f/p ürünü arıyorum.
Hacı almadan bende öyle diyordum ama enter tuşuna serçe parmakla basıyorum o yüzden eksiklikten çok artı oldu o bana

Agacım sorunlu diyorlar geldiği gibi geri gönderen tuşu bozulan çıkan yorumlarla dolu forum ne diyorsun buna rağmen alınır mı ?
Kim dedi onu? Ben duymadım? Herkeste öneriyor. Ben dahil.

beowulf27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oguz
Bende blue switch diye biliyorum.Bende yazdım birine yok ben aldım doğru red switch o dedi memnunum dedi bakalım en kötü iade ederiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,065
Üyeler
166,479
Son üye
yagizynfdt
Top Bottom