kaça satarsın bilmiyorum ama o civarlarda k552 alabilirsinElimde Saber RGB blue switch var sesi rahatsız etmeye başladı garantisi yeni bitti onu satıp üstüne 150-200 koyup farklı bir klavye almayı düşünüyorum. Önerileriniz?
ben HyperX Alloy core aldım. Mekanik değil ama aratmıyor çok kaliteli gerçekten.Elimde Saber RGB blue switch var sesi rahatsız etmeye başladı garantisi yeni bitti onu satıp üstüne 150-200 koyup farklı bir klavye almayı düşünüyorum. Önerileriniz?
600tl bandında hocam
ama bence k552 öneririm yine de arkadaşım aldı gayet memnunAsus RA04 TUF Gaming K1 Oyuncu Klavyesi
Asus RA04 TUF Gaming K1 Oyuncu Klavyesi özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Membran Türkçe Q Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Membran Türkçe Q Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com