Red Switch Klavye Önerisi

ensarxx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
Bütçe 500 TL, red switch klavye önerebilir misiniz?

Kanka Gamepower Performax Gamebooster alma 3ünüde kullandım tavsiye etmiyorum.Reddragon modellerine bakabilirsin

bu arada burda konusu varken bende arıyorum şimdi gamepower warlock var eski modelinden 2019 da almıştım 10 tuşu çalışmıyo ve arasıra rastgele tuşlara basılı kalıyo basıyo bunu değişicem bana numpad kısmı olmayan klavye söylermisiniz bütçe 400 fazla çıkamam

bu arada burda konusu varken bende arıyorum şimdi gamepower warlock var eski modelinden 2019 da almıştım 10 tuşu çalışmıyo ve arasıra rastgele tuşlara basılı kalıyo basıyo bunu değişicem bana numpad kısmı olmayan klavye söylermisiniz bütçe 400 fazla çıkamam
aynen gamepower öyle sorunlar var

bu arada gamenote diye bi marka var kullanan oldumu uzun süreli?
Valla ben aldım ama 7-8 ay sonra tuş basmama ve led patlaması gibi sorunlar oldu. Bilmiyorum belki iyidir ama bana kötü mal denk gelmiştir.

bu arada bi şey ekliyeyim performax klavye almayın arkım aldı 2 ay kullandı W ve 2 tuşu patladı RGB si baya iyi ama kötü

500 TL ile mekanik klavye almak mantıklı değil. Ancak bütçe artarsa red dragon k552 alınabilir. Bütçe artmaz ise Corsair k55 pro xt veya razer Cynosa v2 klavye alınabilir. Bende bu 3 klavye arasındayım, ancak razer Cynosa V2 alacağım gibi bakalım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,423
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri