Neler Yeni

red switch klavye önerisi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
amazondan başka sitede satılmıyormu trendyol vb. sitelerde
Satılmıyor hocam da en güvenilir amazondur yurtdışından gelmesi tedirgin etmesin sizi Amazon prime alın 30 günlük bedava kargo da bedavaya gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sametefe alan
Satılmıyor hocam da en güvenilir amazondur yurtdışından gelmesi tedirgin etmesin sizi Amazon prime alın 30 günlük bedava kargo da bedavaya gelir
amazon olmasından yana sıkıntı yok sadece geç gelmesi sıkıntı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
amazon olmasından yana sıkıntı yok sadece geç gelmesi sıkıntı
Hocam size şöyle diyim ben amazondan bir klavye sipariş ettim yurtdışından geliyordu incelemem mevcut o klavyeye de bakabilirsiniz ama o klavye benim sipariş ettikten yalan olmasın 6 mı 7 mi maksimum 7 gün içerisinde ulaştı elime

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sametefe alan
Hocam size şöyle diyim ben amazondan bir klavye sipariş ettim yurtdışından geliyordu incelemem mevcut o klavyeye de bakabilirsiniz ama o klavye benim sipariş ettikten yalan olmasın 6 mı 7 mi maksimum 7 gün içerisinde ulaştı elime
peki türkçe klavye önerebilrmisin çünkü dk61 gördüğüm kadarıyla ingilizce klavye

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
peki türkçe klavye önerebilrmisin çünkü dk61 gördüğüm kadarıyla ingilizce klavye
Amazondakilerin hepsi ingilizce neredeyse. Dediğim gibi Türkçe olucaksa switch kalitesi de düşücek onu göz önünde bulundurursak k552 kumara derim ne kadardı fikrim yok ama 900-100 falandı galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sametefe alan
Amazondakilerin hepsi ingilizce neredeyse. Dediğim gibi Türkçe olucaksa switch kalitesi de düşücek onu göz önünde bulundurursak k552 kumara derim ne kadardı fikrim yok ama 900-100 falandı galiba
ya aslında ingilizce olması çok sorun olmaz gibi çünkü sadece oyun oynayacağım ve 1 2 ufak tefek şeyler bilemedim gerek varmıki türkçeye

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
ya aslında ingilizce olması çok sorun olmaz gibi çünkü sadece oyun oynayacağım ve 1 2 ufak tefek şeyler bilemedim gerek varmıki türkçeye
Hocam açıkçası oyun için alıyorsanız önemli değil fakat ofis olsun iş olsın o tarz bir şeyiniz var ise Türkçe alın derim ama dediğim gibi oyun ise sorun yok sadeve noktalama ve bazi isarerler sıkıntı olabılıyor onun dısında bir problemi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sametefe alan
Hocam açıkçası oyun için alıyorsanız önemli değil fakat ofis olsun iş olsın o tarz bir şeyiniz var ise Türkçe alın derim ama dediğim gibi oyun ise sorun yok sadeve noktalama ve bazi isarerler sıkıntı olabılıyor onun dısında bir problemi yok
birde gamepower overlord u önerir misiniz?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

Hypnx

80+ Bronze
Dahası