Royal Kludge G87en fazla 800 olsun.ayrıca elimde rampage kb r-841 red switch var 3 tuşu bozuk 2-3 tuş da zor basıyor onun dışında sağlam.2. el ne kadara satarım?
ilk defa duyuyorum markayı güvenilir mi rampage gamepower gibi değildir inşRoyal Kludge G87
REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
en fazla 800 olsun.ayrıca elimde rampage kb r-841 red switch var 3 tuşu bozuk 2-3 tuş da zor basıyor onun dışında sağlam.2. el ne kadara satarım?
ilk defa duyuyorum markayı güvenilir mi rampage gamepower gibi değildir inş
HP Omenden bahsediyorsan cherry mx switch kullaniyor. Kumaranin kullandigin outemu switchten cok daha iyi.Bu klavyeyle redragon kumara arasinda ne fark var
Redragon K552 den bahsetmiştimHP Omenden bahsediyorsan cherry mx switch kullaniyor. Kumaranin kullandigin outemu switchten cok daha iyi.
Aslinda, genel olarak neredeyse tum switchlerden iyi Cherry MX. belki 1-2 tane ondan iyi olan vardir.
hp omen diğerlerinden daha iyi yani.rgbsi yok ama benim için önemli değil red/brown switch olsun aşırı ses çıkarmasın kaliteli olsun yeter.türkçe olması büyük enter vs de zorunlu değil de olsa iyi olurHP Omenden bahsediyorsan cherry mx switch kullaniyor. Kumaranin kullandigin outemu switchten cok daha iyi.
Aslinda, genel olarak neredeyse tum switchlerden iyi Cherry MX. belki 1-2 tane ondan iyi olan vardir.