Öneri red switch mekanik klavye önerisi

Syriux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
Bütçe
700
en fazla 800 olsun.ayrıca elimde rampage kb r-841 red switch var 3 tuşu bozuk 2-3 tuş da zor basıyor onun dışında sağlam.2. el ne kadara satarım?

en fazla 800 olsun.ayrıca elimde rampage kb r-841 red switch var 3 tuşu bozuk 2-3 tuş da zor basıyor onun dışında sağlam.2. el ne kadara satarım?

Bu klavyeyle redragon kumara arasinda ne fark var

Bu klavyeyle redragon kumara arasinda ne fark var
HP Omenden bahsediyorsan cherry mx switch kullaniyor. Kumaranin kullandigin outemu switchten cok daha iyi.
Aslinda, genel olarak neredeyse tum switchlerden iyi Cherry MX. belki 1-2 tane ondan iyi olan vardir.

HP Omenden bahsediyorsan cherry mx switch kullaniyor. Kumaranin kullandigin outemu switchten cok daha iyi.
Aslinda, genel olarak neredeyse tum switchlerden iyi Cherry MX. belki 1-2 tane ondan iyi olan vardir.
Redragon K552 den bahsetmiştim 😅

Switchlerim kaliteli olsun diyorsan HP iyimiş. Redragon custom için bizim ülkede alınabilecek iyi ürünlerden birisi. Biraz masraf yaparak outemudan daha kaliteli switchlere geçiş yapabilirsin. Ben Kumarayı o yüzden öneriyorum insanlara.

hp omen diğerlerinden daha iyi yani.rgbsi yok ama benim için önemli değil red/brown switch olsun aşırı ses çıkarmasın kaliteli olsun yeter.türkçe olması büyük enter vs de zorunlu değil de olsa iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,082
Son üye
quecyy
Geri