Öneri Red Switch rgb klavye öneri

Yaaaaani....Ghost kötü bir klavye değil 1k civarına TR'de alınabilecek en iyi klavyelerden bir tanesi ama RK68 daha iyidir yine...
Rk68 daha iyi gerçekten ama garanti söz konusu olunca biraz tırsıyorum ben ghost alicam mesela haftaici sipariş gecicem Royal kludge alcaktim lakin çok küçük tkl
Post automatically merged:

Rk68 daha iyi gerçekten ama garanti söz konusu olunca biraz tırsıyorum ben ghost alicam mesela haftaici sipariş gecicem Royal kludge alcaktim lakin çok küçük tkl
Sonuçta switch bu 2 basma basmama sorunu olabiliyor cherry gateron bile olsa

Sonuçta switch bu 2 basma basmama sorunu olabiliyor cherry gateron bile olsa
Valla ben RK alırdım... Bir sıkıntı olsa yardımcı oluyorlar yani.

Satıcı zaten RK nın kendisi

Valla ben RK alırdım... Bir sıkıntı olsa yardımcı oluyorlar yani.

Satıcı zaten RK nın kendisi
Yüzde 80 lazım bana hocam veya 100 60 65 kullanamam

Blackwidow V3 TE al btçe varsa
Bütçem Max 1100 Brown switch lazım red alcaktim denedim baaitigimi hissetmiyorum iğrenç bişi blue green çok sesli aile evi malum tek Brown var hem sessiz hem basım hissiyatı var

Bütçem Max 1100 Brown switch lazım red alcaktim denedim baaitigimi hissetmiyorum iğrenç bişi blue green çok sesli aile evi malum tek Brown var hem sessiz hem basım hissiyatı var
Yellow da baya iyi kullananlar RED den daha iyi diyor... E aga başka seçenek mi kalıyor Ghost al işte aıhfıphopıohfsa

Yellow da baya iyi kullananlar RED den daha iyi diyor... E aga başka seçenek mi kalıyor Ghost al işte aıhfıphopıohfsa
Basım hissiyatı lazım hocam browndan başka bulamadım varsa önerin at 1100tl bütçe vra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,307
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25
Geri