redragon k552Önceden açılan başlıklara baktım fakat istediğim cevabı bulamadım o yüzden bende başlık açayıom dedim. Red switch TKL veya %60 bir kalvye önerebilir misiniz? ?
4000 bütçe?redragon k552
ben beyaz redragon k552 kumara red switch TKL kullanmıştım. bayada güzeldi hot-swap özelliğide vardı istersen sonradan blue switch al tak özelleştir modla herşeye geliyordu.Önceden açılan başlıklara baktım fakat istediğim cevabı bulamadım o yüzden bende başlık açayıom dedim. Red switch TKL veya %60 bir kalvye önerebilir misiniz? ?
markayı biliyorum fakat türkçe tuş setli olanını yok sanırım , yazılım yapacağım için türkçe olması lazım :/4000 bütçe?
Mesaj otomatik birleştirildi:
keychron klavyelerine bakabilirsin çok ilgimi çekiyor nedense
Beyaz olan çok iyi be...ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile STRIX SCOPE TKL ML/RD NX ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.comASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile STRIX SCOPE TKL D/RD NX ITOPYA'dawww.itopya.com
Kullanıyorum, gerçekten çok iyiBeyaz olan çok iyi be...
p ğ ü i ş gibi tuşlar bulunuyor mu açıklamada türkçe yazıyor ama resimde farklı , türkçe ise alaacağımASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile STRIX SCOPE TKL ML/RD NX ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.comASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile STRIX SCOPE TKL D/RD NX ITOPYA'dawww.itopya.com
görmemişim4000 bütçe?
Mesaj otomatik birleştirildi:
keychron klavyelerine bakabilirsin çok ilgimi çekiyor nedense
apex pro tklhocam marka tercihen razer corsair steel series logitech ten yana , custom klavye de olabilir
Türkçe bulunuyor, alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.p ğ ü i ş gibi tuşlar bulunuyor mu açıklamada türkçe yazıyor ama resimde farklı , türkçe ise alaacağım
Türkçe bulunuyor, alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.
steel series apex pro tkl 7 ghost baktım ama türkiyede satışı yok , olsa bile türkçe değilgörmemişim
apex pro tkl
apex pro mini
logitech g pro
corsair k70 tkl
hyperx alloy origins 60
hyperx alloy origins 65