Red Switch Türkçe Mekanik Klavye Önerisi

turansmsk

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamlar 2k civarı bir bütçem var. Bilgisayar mühendisliği okumaktayım sağlam bir klavye arıyorum. Türkçe tuşlar istiyorum. Aklımda şunlar var :
Redragon K552
Royal Klude R65 Phantom RGB

önerebileceğiniz başka klavye var mıdır? sorun çıkarmamasını istiyorum.

sadece merakımdan soruyorum keycapte Türkçe yazması neden bu kadar önemli

İngilizce klavyede türkçe harfleri kullanmak rahat oluyor mu ya da kullanabiliyor muyuz bilmiyorum

Bence en iyisi ucuzdan ingilizce klavye alıp keycap çıkartmasıyla Türkçe yapmak

İngilizce klavyede türkçe harfleri kullanmak rahat oluyor mu ya da kullanabiliyor muyuz bilmiyorum
Türkçe harfler kullanılıyor windows Türkçe Q olduğu için keycapte yazan çıkmıyor paranrezler yerine ğü noklamalar yerine şi büyüktür küçüktür kısmına bastığında da öç çıkıyor <> bunlar için yazılımdan non eng tuşu ayarlaman lazım apomakerda hazır kampanya varken dynatab 75x yapıştır büyük enterli olanı al zorlanırım diyorsan <> kısmı da var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynıyım tr q haricinde klavye kullanmam. Lol de teemo yu öldürdüğüm zaman düzgünce dalga geçmem lazım 😅
düzgünce derken ğüşiöç gibi harfler İngilizce klavyeden de yazılıyor

Dediğiniz klavye gümrük sınırına takılmıyor mu. Açıkcası gümrükle falan uğraşmak ve beklemek istemiyorum. Normalde laptop kullanıyorum ama monitör alacağım için harici bir klavye almak istedim.

Dediğiniz klavye gümrük sınırına takılmıyor mu. Açıkcası gümrükle falan uğraşmak ve beklemek istemiyorum. Normalde laptop kullanıyorum ama monitör alacağım için harici bir klavye almak istedim.
konusunda nasıl yapılacağı yazıyor

bu klavyeyi önerir misiniz

Geri