Reddit kullanmak imkansız

sad.

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
16
Dostlar reddit bozuk bir uygulama mı ben mi kullanamıyorum, açtığım hesap bir kaç dakika kullandıktan sonra banlanıyor eskiden sadece yorum atınca filan banlanırdım şimdi hesapta kısa süre aktif olmam bile banlanmama yetiyor vpnle filanda hesap açmayı denedim yine banlanıyorum, anladığım kadarıyla redditi sadece şansı olan insanlar kullanabiliyor rezalet bir uygulama milyonlarca kullanıcısı nasıl kullanabiliyor anlamış değilim

Dostlar reddit bozuk bir uygulama mı ben mi kullanamıyorum, açtığım hesap bir kaç dakika kullandıktan sonra banlanıyor eskiden sadece yorum atınca filan banlanırdım şimdi hesapta kısa süre aktif olmam bile banlanmama yetiyor vpnle filanda hesap açmayı denedim yine banlanıyorum, anladığım kadarıyla redditi sadece şansı olan insanlar kullanabiliyor rezalet bir uygulama milyonlarca kullanıcısı nasıl kullanabiliyor anlamış değilim
Supporta yazcan ben bilmeden baya bişi yaptım her platformda aldiğım ismi banlattırdım

Supporta yazcan ben bilmeden baya bişi yaptım her platformda aldiğım ismi banlattırdım
itiraz gönderiyorumda insanların dediğine göre bazen cevaplamaları aylarca bile sürüyormuş her gün göndermen gerekiyormuş, uzun süre her gün itiraz gönderdim sonundada aldığım cevap kalıcı banlandınız bu değişmeyecektir gibi bir şey oldu kısacası redditi kullanabilmek kumar gibi şanslıysan kullanabiliyorsun :D

Aynı olay bende de Face'de var. Ana hesabımı sildikten sonra ne zaman işim olsa bir hesap açsam 2 dakika sonra banlanıyor. Arkadaşların hesaplarıyla geçiniyorum :d

10 küsür senedir kullanıyorum, 1 kere ban yemedim. Sende ve kullanış şeklinde sıkıntı var.

Çok İlginç Cidden Bende Hiç Ban Yemedim Ama Bildiğime Göre 1 Reddit Hesabın Banlanıyorsa Yedek Olan Ve Aynı İP Adresinden Yeni Hesap Açarsan Oda Ban Yiyor

Çok İlginç Cidden Bende Hiç Ban Yemedim Ama Bildiğime Göre 1 Reddit Hesabın Banlanıyorsa Yedek Olan Ve Aynı İP Adresinden Yeni Hesap Açarsan Oda Ban Yiyor
biliyorum ama ilk hesabımı belkide küçüklüğümde 13, 14 yaşımda bile açmış olabilirim ip banın çözümünün olmaması saçma

Geri