Redditte Linke Bastığımı Nasıl Anlarım

Justicia

80+
Reaksiyon skoru
21
İyi günler Reddit'te içerik fark etmeksizin bir yerde videolar izliyordum ve yanlışlıkla bir yere dokundum dokunduğum zaman önüme bir pencerede yazılar falan geldi tam bakamadan boşluğa tıklayıp kapattım. Hatırladığım kadarıyla Reddit'ten ayrılmadım virüs bulaşmış mıdır?

bi pop up açıldı ve ona bastın yani

bi pop up açıldı ve ona bastın yani
Hayır redditte bir şey arattım ve oradaki birkaç videodan birini açarken yanlış bir yere tıkladım sonra da reddittin içinde başka bir pencere açıldı sonra boşluğa tıklayıp kapattım

İyi günler Reddit'te içerik fark etmeksizin bir yerde videolar izliyordum ve yanlışlıkla bir yere dokundum dokunduğum zaman önüme bir pencerede yazılar falan geldi tam bakamadan boşluğa tıklayıp kapattım. Hatırladığım kadarıyla Reddit'ten ayrılmadım virüs bulaşmış mıdır?
çok sanmıyorum kasperskyla tarama yapabilirsiniz

Bulaşacağını sanmam. Ama taratmadığınız sürece kimse kesin konuşamaz.

Son düzenleme:
Zaten kaspersky mobile security ile tarattım bir şey bulamadı
Post automatically merged:

Kaspersky mobile security ile tarattım
Post automatically merged:

Hocam? @IbanyLone
Tarattıysanız tamamdır. Virüs yoktur. Daha ilerisi önbellekleri temizlemek veya tamamen format atmak. Onlarda gereksiz bu durumda.

Geri