Neler Yeni

Yardım Redmi 12c ve reeder p13 telefonlar alınır mı??

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mustafa Mete
Merhaba biliyorsunuz ucuz telefon bakıyorum bizim buralarda kaçak redmi 12c satıyorlar 3k ya falan benim için oyun performansı önemli sizce hangi telefonu tercih etmeliyim reeder p13 de 3k ya falan satılıyor sizce hangisini almalıyım redmi 12c (kaçak) mı? reeder p13 mü? birinde karar kılıp para biriktirip almayı düşünüyorum içinde şu oyunları oynuyacağım

1-Brawl stars
2-Kafa topu 2
3-Pubg
4-Carp parking
5-Bus simulatör ultimate

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Buğra Aykaç
İkisi de alınmaz eski amiral gemilerine bakmanı öneririm (Samsung Galaxy S6 gibi)

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de alınmaz eski amiral gemilerine bakmanı öneririm (Samsung Galaxy S6 gibi)
Hocam s6 nın 3gb rami var benim dediğim redmi 12c nin 4gb rami var bide onlara güncelleme gelmiyor bence s6 almak mantıklı değil?

Mithril

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,120
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam s6 nın 3gb rami var benim dediğim redmi 12c nin 4gb rami var bide onlara güncelleme gelmiyor bence s6 almak mantıklı değil?
s6 almak bu 2 çöpü almaktan çooook daha manıklı,tabii ki temizini bulursan.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Buğra Aykaç
Aslında bir yandan da haklısınız yanlış tavsiye vermişim kusura bakmayın.
Redmi 12C'de Helio G85 işlemcisi var ve CPU'su eskide kaldı şimdi hangi oyunları açar ona bakalım.
1)Brawl Stars: Güzel bir şekilde oynatır ama nadir takılmalar yaşayabilirsiniz.
2)Kafa Topu 2:Bu oyunu rahatlıkla oynatır.
3)Pubg Mobile:40 FPS civarı verir yani fena değil.
4)Car Parking Multiplayer:Bazen kasar bazen kasmaz.
5)Bus Simülator Ultimate:Bu oyunu pek oynatamaz maalesef çünkü optimazyon konusunda sıkıntılı.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Görkem Çağan
ölsemde reeder kullanmam 1.5-2 yıl teknosada çalıştım bu kadar dandik kalitesiz telefon firması görmedim adamlar telefon alana telefon hediye ediyor o kötüler sen düşün

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ölsemde reeder kullanmam 1.5-2 yıl teknosada çalıştım bu kadar dandik kalitesiz telefon firması görmedim adamlar telefon alana telefon hediye ediyor o kötüler sen düşün
Bendim zaten seçimim redmi idi bir reederı da sorayım dedim sağ olun artık reeder telefonların çöp olduğunu teyit ettim

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Volkan
Merhaba biliyorsunuz ucuz telefon bakıyorum bizim buralarda kaçak redmi 12c satıyorlar 3k ya falan benim için oyun performansı önemli sizce hangi telefonu tercih etmeliyim reeder p13 de 3k ya falan satılıyor sizce hangisini almalıyım redmi 12c (kaçak) mı? reeder p13 mü? birinde karar kılıp para biriktirip almayı düşünüyorum içinde şu oyunları oynuyacağım

1-Brawl stars
2-Kafa topu 2
3-Pubg
4-Carp parking
5-Bus simulatör ultimate
redmi serisi ztn tırt 12c olunca tam tırt
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-Brawl stars
2-Kafa topu 2
3-Pubg
4-Carp parking
5-Bus simulatör ultimate
reeder da da kalite yok ztn

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,120
İsim
Muhammet Kürkçü
Aslında bir yandan da haklısınız yanlış tavsiye vermişim kusura bakmayın.
Redmi 12C'de Helio G85 işlemcisi var ve CPU'su eskide kaldı şimdi hangi oyunları açar ona bakalım.
1)Brawl Stars: Güzel bir şekilde oynatır ama nadir takılmalar yaşayabilirsiniz.
2)Kafa Topu 2:Bu oyunu rahatlıkla oynatır.
3)Pubg Mobile:40 FPS civarı verir yani fena değil.
4)Car Parking Multiplayer:Bazen kasar bazen kasmaz.
5)Bus Simülator Ultimate:Bu oyunu pek oynatamaz maalesef çünkü optimazyon konusunda sıkıntılı.
bence bu fiyat bandında 2. el xiaomi mi 9t pro falan çok daha iyi olur

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mustafa Mete
redmi serisi ztn tırt 12c olunca tam tırt

reeder da da kalite yok ztn
Tamam o zaman ne alayım? birde redmi serisi bence o kadar tırt değil mesala redmi note 8 pro halen bile efsane çalışıyor yeni çıkmış oyunlarda performansı yüksek deneyimledim

bence bu fiyat bandında 2. el xiaomi mi 9t pro falan çok daha iyi olur
Hocam 0 tercihim mecbur kalırsam 2.ele dönerim

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Biraz daha bütçe arttırmaya bak bu fiyatlara alacağın telefon pek hayır getirmez sana, üstteki arkadaşın dediği gibi eski amiral s serisi olabilir. (redmi 12c şirketteki test telefonum ve acayip yavaş)

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,120
İsim
Muhammet Kürkçü
Tamam o zaman ne alayım? birde redmi serisi bence o kadar tırt değil mesala redmi note 8 pro halen bile efsane çalışıyor yeni çıkmış oyunlarda performansı yüksek deneyimledim

Hocam 0 tercihim mecbur kalırsam 2.ele dönerim
bu bütçede adam akıllı bir şey istiyorsan 2. el mecburi

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mustafa Mete
Biraz daha bütçe arttırmaya bak bu fiyatlara alacağın telefon pek hayır getirmez sana, üstteki arkadaşın dediği gibi eski amiral s serisi olabilir. (redmi 12c şirketteki test telefonum ve acayip yavaş)
Hmm redmi 12c iyi değil diyorsunuz her halde haklısınızda s serisinden hangi telefonlara bakmalıyım? bütçem biraz yükseldi diye redmi 12c falan düşünüyorum bütçe yükselmeseydi samsung s4 alıp andorid 11 custom rom atmayı düşünüyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,521
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom