Redmi 17 pro Alınır mı? kaç TL olucak

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
446
Merhaba dostlar resmi note 17 pro cikicak biliyorsunuz sizce Alınır mı? bu cihaz 25 bin duydum ama sizce kaç TL olur

Merhaba dostlar resmi note 17 pro cikicak biliyorsunuz sizce Alınır mı? bu cihaz 25 bin duydum ama sizce kaç TL olur
Ancak yd 25k olur o da zor. Düz 17 25 civarı olur bence. Pro serisi Türkiye ye gelir mi o da kesin değil. Gelmezse server kaydı olur mu bilmiyorum. Bence prosu 30 35 civarı olur. Pro Maxi 35+

Redmi deil xiaomi 17 pro. 25 bin olacağını hiç zannetmiyorum galiba pro modelde de arkada ekran var. Birde işlemcileri vesaire de güçlü olcak , muhtemelen 17 serisi 40 50 den başlar .

ben de cok gordum tanıtım videoları asiri hosuma gitmeye basladi. yd iphone falan dsunuyodum ama aklımı celdi baya bilmiyorum s23u var suan

ben de cok gordum tanıtım videoları asiri hosuma gitmeye basladi. yd iphone falan dsunuyodum ama aklımı celdi baya bilmiyorum s23u var suan
S23u varken değiştirmeyin bence bende çok gördüm cihazı tasarımı işlemcisi fln güzel birşeye benziyor geldiğinde gorucez artık

Geri