Neler Yeni

Redmi 9 Uygulama Arka Planda kendi kendine başlıyor.

dnizg0928

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
denizgümüş
Arkadaşlar çok hızlı özet geçeyim. Redmi 9 cihazım var, pil ve performans kısmına geldiğimde pils sorunları kısmında hep 1 sorun var diyor. Pil sorunları kısmına bakıyorum ve telefonu aldığımdan beri sadece 5 tane uygulama kapanmıyor bir türlü. Her 10 dakikada bir bakıyorum ve yine sadece o 5 uygulama çalışıyor. Sorunları çöz diyorum, 10 dakika sonra tekrar bakıyorum ve yine o 5 uygulama çalışıyor bunu nasıl çözerim yardım edebilir misiniz?

şahin doğan

80+ Platinum
Arkadaşlar çok hızlı özet geçeyim. Redmi 9 cihazım var, pil ve performans kısmına geldiğimde pils sorunları kısmında hep 1 sorun var diyor. Pil sorunları kısmına bakıyorum ve telefonu aldığımdan beri sadece 5 tane uygulama kapanmıyor bir türlü. Her 10 dakikada bir bakıyorum ve yine sadece o 5 uygulama çalışıyor. Sorunları çöz diyorum, 10 dakika sonra tekrar bakıyorum ve yine o 5 uygulama çalışıyor bunu nasıl çözerim yardım edebilir misiniz?
O 5 uygulamayı derin uyku moduna almayı deniyebilirsin ama xiaomi'de o ayar var mı yok mu emin değilim.

dnizg0928

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
denizgümüş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O 5 uygulamayı pil tasarrufu moduna aldım arka planda kapanma moduna yani, ama başlıyor tekrar terbiyesizler.

Top Bottom