Yardım Redmi buds 6 play hakkında

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
296
Redmi 6 play buds almıştım.
Yaklaşık 7-8 Ay oldu, sesinden ve kulağıma oturmasından memnundum. Ancak bir kaç gündür sadece sol taraftaki ısınıyor, ve soldakinin sesi sağdakine göre kısılıyor.
Özellikle basslı şeylerde ve yağmur sesinde aradaki fark çok belli oluyor.
Ben ürünü MediaMarkt'dan almıştım. Şimdi ben bunu garantiye verirsem, değişim istersem media markt'de stok yok ne yapmalıyım sizce? Veya ürün değişimini xiaomi yapıp media markt'e mi gönderir? Onarılmasını istemiyorum malum işçilik asla fabrika çıkışı gibi olmaz.

Redmi 6 play buds almıştım.
Yaklaşık 7-8 Ay oldu, sesinden ve kulağıma oturmasından memnundum. Ancak bir kaç gündür sadece sol taraftaki ısınıyor, ve soldakinin sesi sağdakine göre kısılıyor.
Özellikle basslı şeylerde ve yağmur sesinde aradaki fark çok belli oluyor.
Ben ürünü MediaMarkt'dan almıştım. Şimdi ben bunu garantiye verirsem, değişim istersem media markt'de stok yok ne yapmalıyım sizce? Veya ürün değişimini xiaomi yapıp media markt'e mi gönderir? Onarılmasını istemiyorum malum işçilik asla fabrika çıkışı gibi olmaz.
Bunun hakkında direkt çalışan kişi yoksa tam olarak cevap veremez bazen onarım yapıyorlar bazen sıfır ürün gönderiyorlar bazen zaten olmaz diyerek ümidimi kestiğim ürünler sıfır olarak geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O yüzden garantiye gönder onlardan haber bekle

Geri