Neler Yeni

"Redmi K60/POCO F5 PRO" Cihazım galiba brick oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alptuğ topçu
merhabalar cihazımda custom rom kullanıyordum bir anda ımeılerim null oldu imei atmak için magisk ve twrp kullanarak root attım sonra QPST ile qcn dosyamı çektim içine imeiyi yazdırdım fakat qcn dosyasını geri yükleme kısmında sorun yaşadım twrpden "/dev/block/bootdevice" bölümünü sildim diye hatırlıyorum şu anda fastboot moda geçiyor rom yüklediğim zaman sorunsuz yükleniyor fakat otomatik olarak recovery moduna atıyor sonra twrp yüklüyorum tekrar yazılım yüklüyorum ama aynı şey oluyor elimde sadece miflash qpst qcn dosyam ve rom var 16 yaşındayım tek başıma yaşıyorum yeni telefon alacak ne param var nede aldıracak bir annem babam yok lütfen yardımcı olun

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,291
İsim
Diyarhan
Yazılımcı ya başvurmak en doğrusu olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alptuğ topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yokmu kimse yardımcı oluın

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
TWRP ye girebiliyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alptuğ topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TWRP ye girebiliyor mu
evet girilebiliyor dokunmatik bölümü çalışmıyordu twrpyi yaklaşık 300 defa geri yükleyince düzeldi şimdi denemek için flaş belleğe zıp rom atıyorum rom yükleniyor açılma kısmı geliyor sonra bir anda ekran kararıyor ve otomatik recovery moda atıyor oda çince oldugu için anlayamıyorum telefon yurtdışı çin twrp unofficialdan

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
evet girilebiliyor dokunmatik bölümü çalışmıyordu twrpyi yaklaşık 300 defa geri yükleyince düzeldi şimdi denemek için flaş belleğe zıp rom atıyorum rom yükleniyor açılma kısmı geliyor sonra bir anda ekran kararıyor ve otomatik recovery moda atıyor oda çince oldugu için anlayamıyorum telefon yurtdışı çin twrp unofficialdan
Hangi rom? Daha düzgün bir TWRP vardır elbet

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alptuğ topçu
merhaba bir gelişmeden bahsetmek istiyorum cihaza twrp ile bu "rom"u indirdim açıldı miui kurulum ekranı geldi sonra this device is locked birde kilit işareti geldi ardından cihaz hemen tekrar twrpye düştü nekadar açarsam açayım işlem yapamadan hemen kapanıyor @RevDeisDou varmıdır bir çözümü

Son düzenleme:
merhaba bir gelişmeden bahsetmek istiyorum cihaza twrp ile bu "rom"u indirdim açıldı miui kurulum ekranı geldi sonra this device is locked birde kilit işareti geldi ardından cihaz hemen tekrar twrpye düştü nekadar açarsam açayım işlem yapamadan hemen kapanıyor @RevDeisDou varmıdır bir çözümü
mi hesabını girdinmi?

Top Bottom