Neler Yeni

Redmi Note 10 pro 4.5G (6gb ram) vs Mi 11 lite 4.5g (8+3gb ram)

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır redmi note 10 pro kullanıyordum fakat hediye mi 11 lite gelmesi üzerine değişsem mi bilemedim gün içinde vaktimin çoğunu discorda ve mobil oyunlara harcıyorum genelde instagram discord pubgm gibi uygulamaları kullanıyorum ve sıkça dizi izliyorum sizce mi 11 lite geçmeli miyim geçmemeli miyim şimdiki telefonumu 120hz alıştığım için yeni telefonda 90hz de nasıl olur bilemedim fps konusunda da ve ısınma konusundada aynı şekilde

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Lite hiç bir telefon alınmaz. Bunu her marka için rahatlıkla söyleyebilirim. Bi Samsung ta iyi ya şu FE serisi. Apple xiaomi huawei cidden çok kötü telefonlar çıkartıyor. Belirttiğin modeli alıp kullanmadım elbette ama diğerlerinden farklı olacağını inan düşünmüyorum. Pro modelde kalmanı öneririm.

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birisi redmi birisi mi olunca kafam çok karıştı açıkçası ve 1 yıldır pro telefonu kullanıyorum sorma gereksinimi duydum teşekkürler fikrin için
Lite hiç bir telefon alınmaz. Bunu her marka için rahatlıkla söyleyebilirim. Bi Samsung ta iyi ya şu FE serisi. Apple xiaomi huawei cidden çok kötü telefonlar çıkartıyor. Belirttiğin modeli alıp kullanmadım elbette ama diğerlerinden farklı olacağını inan düşünmüyorum. Pro modelde kalmanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,430
Üyeler
165,018
Son üye
Dean.Winchester
Top Bottom