Yardım Redmi Note 10 Pro için Hızlı Şarj Destekli Kablo Önerileri

Oguz...

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
430
Merhaba arkadaşlar,

Redmi Note 10 Pro telefonumun orijinal şarj kablosu eskidiği için "HIZLI ŞARJ" özelliğini kullanamıyorum. Piyasada "hızlı şarj" diye satılan birçok kablo maalesef bu gücü desteklemiyor.

Bu telefonu kullanan ve sonradan aldığı bir kablo ile sorunsuz bir şekilde ekranda "HIZLI ŞARJ" yazısını gören arkadaşlardan marka/model tavsiyesi rica ediyorum.

Öncelikli olarak 2 metre uzunluğunda bir kablo arıyorum. Fiyat olarak da çok uçuk rakamlar olmamasını tercih ederim; eğer 2 metrelik modeller bütçeyi aşıyorsa, test edilmiş 1 metrelik önerilerinize de açığım. Zaten o fiyatlara çıkacak olursam orijinal kabloyu almak daha mantıklı oluyor.

Amacım, doğrudan işe yarayan, test edilmiş ve bütçemi yormayacak öneriler almak.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ben bulamamıştım kaliteli kablolar ve çakma xiaomi kablo hızlı şarj yapmadı adını hatırlamadığım saçma sapan bir özelliğe sahip olması lazımmış kablonun

Eğer root varsa bu modül işe yarar

Yok stok romlu telefon.kablo 15w çalışsa yine razıyım.

Ben'de 45w spigen larj cihazı bir de kendisiyle gelen kablosu var ona rağmen ultra hızlı şarj etmiyor. Dümdüz ızlı şarj ediyor sadece sizde de böyle bir şey var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,409
Üyeler
184,620
Son üye
copp
Geri