Neler Yeni

Redmi Note 10 Pro şarjı bir anda hızlı bitmeye başladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Neredeyse 2 yıl olmuş batarya zayıflamıştır diyeceğim ama bu kadar zayıflama da normal değil. Garip.
Yok yok batarya zayıflamasından değil ona eminim, büyük ihtimal sistem uygulamalarından biri ya da benim yüklediklerimden biri yapıyor bunu. Ya da telefonun kendi yazılımı yapıyor, bilemiyorum. Yedekleme yapıp hard reset atmayı düşünüyorum ama becerebilir miyim acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

%80 %90 arasında çıkarmak verimsiz olabilir bilmiyorum acubattery ile telefonun batarya sağlığını öğrenin belki ömrü azalmıştır
Ama daha düne kadar 10 saatten fazla ekran süresi alırken bugün 5 saate düşmesi batarya ömründen değildir ki. Şarj süresinden aşırı memnundum 1 günden fazla dayanıyordu. Virüs falan mı girdi ne oldu acaba...

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Yok yok batarya zayıflamasından değil ona eminim, büyük ihtimal sistem uygulamalarından biri ya da beniö yüklediklerimden biri yapıyor bunu. Ya da telefonun kendi yazılımı yapıyor, bilemiyorum. Yedekleme yapıp hard reset atmayı düşünüyorum ama becerebilir miyim acaba?
Eğer sorun bir uygulamadan ise yedek almak yine aynı sorunu doğurur. Temiz kurulum yapmak daha mantıklı.

Eğer sorun bir uygulamadan ise yedek almak yine aynı sorunu doğurur. Temiz kurulum yapmak daha mantıklı.
Notlarımı ve kişi listemi yedek alacağım sadece, uygulamaları yedeklememe gerek yok onları indiririm yine. Hard reset atınca imei falan silinir mi? TR garantili cihaz benimki.

şahin doğan

80+ Platinum
Notlarımı ve kişi listemi yedek alacağım sadece, uygulamaları yedeklememe gerek yok onları indiririm yine. Hard reset atınca imei falan silinir mi? TR garantili cihaz benimki.
Silinmez.

Ben o zaman birkaç gün daha deneyeyim telefonu, sorun devam ederse sıfırlarım, yine çözemezsem teknik servise veririm. Teşekkür ederim cevaplar için.

%80 %90 arasında çıkarmak verimsiz olabilir bilmiyorum acubattery ile telefonun batarya sağlığını öğrenin belki ömrü azalmıştır
Accubattery indirdim şimdi, tam şarj ettikten sonra bilgileri gösterir sanırım.

Son düzenleme:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Ben o zaman birkaç gün daha deneyeyim telefonu, sorun devam ederse sıfırlarım, yine çözemezsem teknik servise veririm. Teşekkür ederim cevaplar için.

Accubattery indirdim şimdi, tam şarj ettikten sonra bilgileri gösterir sanırım.
%10 seviyelerinden %100 e kadar şarj edin ve dolduktan 15 dk sonra bakın

Edit: Tek tek tüm uygulamaların ayarlarına girip "arkaplan etkinliklerini kısıtla" seçeneğini seçtim ve şarj durumum eskisi gibi oldu şu an, sorunum çözüldü.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom