Neler Yeni

redmi note 10 PRO vs a52 hsngisi daha iyi ve neden

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
note 10 pro alınmaz. giriş seviyesi sayılebilecek bir işlemciye 108mp kamera koymak absürt seviyede. a52 al.

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Bende bu telefonlar arasında kaldım note 10 pro almayı düşünüyorum çünkü ekran özellikleri daha iyi.
AMA yazılımı kötü diyorlar o yüzden a52 de düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

note 10 pro alınmaz. giriş seviyesi sayılebilecek bir işlemciye 108mp kamera koymak absürt seviyede. a52 al.
O işlemciye 108mp koyulabiliyormuş ki koymuşlar sırf bu yüzden bu telefon alınmaz diyebilmek absürt olur.

Selim5361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yavuz Selim Sağlam
Bende bu telefonlar arasında kaldım note 10 pro almayı düşünüyorum çünkü ekran özellikleri daha iyi.

O işlemciye 108mp koyulabiliyormuş ki koymuşlar sırf bu yüzden bu telefon alınmaz diyebilmek absürt olur.
BENDE ÇOK ARADA KALDIM BİLMİYOM NE OLACAK

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Ne aldınız acaba

ThE LoSt

80+ Gold
redmi note 10 pro vs a52 hsngisi daha iyi ve neden doğruyu söylemek gerekirse ben a52 ye pek yakın bakmıyorum samsung u çok sevmiyorum çünkü hangisi daha iyi aradaki fiyat farkına göre ama realme 7 pro felan demeyin
Poco x3 pro varken bu ürünlere pek bakmazdım. 8/256 lık modeli 3800 TL civarından satışta stereo hoparlör, güzel batarya ve performans olarak fazlaca yeterli kamerada günlük kullanımda iş görür.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Poco x3 pro varken bu ürünlere pek bakmazdım. 8/256 lık modeli 3800 TL civarından satışta stereo hoparlör, güzel batarya ve performans olarak fazlaca yeterli kamerada günlük kullanımda iş görür.
poco x3 önermem pek fazla note 10 pro bence daha iyi bir cihaz işlemci olarak biraz daha güçsüz fakat batarya dayanma süresi olarak ekran olarak gündelik kullanım için note 10 pro daha iyi bence eğer oyun oynamayacak iseniz yada örneğin günde 10 saat telefon kullanıyor ve 7-8 saat oyun için kullanmıyorsanız poco x3 pro mantıklı gelmiyor bana ben arada oyun oynayan birisiyim günde 8 saat civarı telefon kullanıyorum 3 saate yakın oyun oynuyorum fakat bende konu açmıştım bu şekilde ilk a52 almaya sonrasında eğer plastik arka plaka sorun çıkartırsa 15 gün içinde iade edip note 10 pro almaya karar verdim çünkü ikiside baya iyi cihazlar hangisini seçeceğiniz size kalmış
POCO X3 PRO: %75 oyun oynuyorsanız.
NOTE 10 PRO: %50 ve altında oyun oynayıp kalanında günlük kullanıyorsanız.
SAMSUNG A52: %25 oun oynuyor ve bol bol fotoğraf ve video çekiyorsanız öneririm.

Top Bottom