samsung almanı tercih ederim yazılım konusundan rezalet bir marka kendileriPUBG ve wild rift tarzı oyunlar için ve gündelik kullanım için kasmayan donmayan telefon lazım . Bu ikisi arasındaki fiyat farkına değer mi ?
bütçeniz nedirÖnerin nedir . Ama ben bu ikisi arasında kalmıştım . Ama önerilere açığım
m23 5gSamsung onerirmisiniz
m23 tft ekran + 4 gb ram var 10s amoled ekran 6 gb ram var yazılım olarak evet çok başarılı değiller ancak çokta berbat değiller miui 12 bazında cidden iyiler 13 eh işte 14 ü daha kullanmadım bilmiyorumm23 5g
a33 5g
Kanka ben ankaradayım bilmem belki bilirisin bizim burda sıhhiye var ülkenin tüm kaçak telefonları burda döner sigara satan büfeler bile satar bu telefonculardan edindiğim bilgilere göre redmi note 10 pronun sıkıntılı kronik olduğnunu ek olarak redmi note 11 pro nunda şarj sorununun olduğunu söylerler tercih seninPUBG ve wild rift tarzı oyunlar için ve gündelik kullanım için kasmayan donmayan telefon lazım . Bu ikisi arasındaki fiyat farkına değer mi ?
10 pro mu 10s mi . PekiKanka ben ankaradayım bilmem belki bilirisin bizim burda sıhhiye var ülkenin tüm kaçak telefonları burda döner sigara satan büfeler bile satar bu telefonculardan edindiğim bilgilere göre redmi note 10 pronun sıkıntılı kronik olduğnunu ek olarak redmi note 11 pro nunda şarj sorununun olduğunu söylerler tercih senin
2 yıl sonra kasmaya başlayacak bu telefonlar ben almamPUBG ve wild rift tarzı oyunlar için ve gündelik kullanım için kasmayan donmayan telefon lazım . Bu ikisi arasındaki fiyat farkına değer mi ?
note 11 pro var bizde uydurma o şarj sorunu kim dediyseKanka ben ankaradayım bilmem belki bilirisin bizim burda sıhhiye var ülkenin tüm kaçak telefonları burda döner sigara satan büfeler bile satar bu telefonculardan edindiğim bilgilere göre redmi note 10 pronun sıkıntılı kronik olduğnunu ek olarak redmi note 11 pro nunda şarj sorununun olduğunu söylerler tercih senin