Redmi Note 10 pro vs note 10s

Qytmix

80+
Reaksiyon skoru
23
Pubg ve wild rift tarzı oyunlar için ve gündelik kullanım için kasmayan donmayan telefon lazım . Bu ikisi arasındaki fiyat farkına değer mi ?

PUBG ve wild rift tarzı oyunlar için ve gündelik kullanım için kasmayan donmayan telefon lazım . Bu ikisi arasındaki fiyat farkına değer mi ?
samsung almanı tercih ederim yazılım konusundan rezalet bir marka kendileri

10 pro

m23 tft ekran + 4 gb ram var 10s amoled ekran 6 gb ram var yazılım olarak evet çok başarılı değiller ancak çokta berbat değiller miui 12 bazında cidden iyiler 13 eh işte 14 ü daha kullanmadım bilmiyorum

PUBG ve wild rift tarzı oyunlar için ve gündelik kullanım için kasmayan donmayan telefon lazım . Bu ikisi arasındaki fiyat farkına değer mi ?
Kanka ben ankaradayım bilmem belki bilirisin bizim burda sıhhiye var ülkenin tüm kaçak telefonları burda döner sigara satan büfeler bile satar bu telefonculardan edindiğim bilgilere göre redmi note 10 pronun sıkıntılı kronik olduğnunu ek olarak redmi note 11 pro nunda şarj sorununun olduğunu söylerler tercih senin

Kanka ben ankaradayım bilmem belki bilirisin bizim burda sıhhiye var ülkenin tüm kaçak telefonları burda döner sigara satan büfeler bile satar bu telefonculardan edindiğim bilgilere göre redmi note 10 pronun sıkıntılı kronik olduğnunu ek olarak redmi note 11 pro nunda şarj sorununun olduğunu söylerler tercih senin
10 pro mu 10s mi . Peki

2 yıl sonra kasmaya başlayacak bu telefonlar ben almam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

note 11 pro var bizde uydurma o şarj sorunu kim dediyse
yok öyle bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,279
Üyeler
202,557
Son üye
Muhammed aras
Geri