Cihaz alınır da fiyata çok yazmış bence.hediye olarak almayı düşünüyorum alınır mı? fiyatı nasıl piyasasını bilen varmıdır acaba
kaçtır hocam sizce ona göre pazarlık deneyeyim tabletlerle aram yokCihaz alınır da fiyata çok yazmış bence.
İlk çıktığı zaman almıştım hala da aktif olarak kullanıyorum. Bununla üniversite bitirdim. Eğer çok ütopik çizimler yapılmıyorsa üst serileri gereksiz bence. Zaten çoğu mühendislik programı indirilemiyor, muadilleri bulunuyor onlardan da orjinallere çekmesi baya zahmetli. Günlük kullanım için fazlasıyla yeterli.hediye olarak almayı düşünüyorum alınır mı? fiyatı nasıl piyasasını bilen varmıdır acaba
M1 işlemciyle bilgisayar (MacBook) bile akıyor yani tabletin yavaş kalma ihtimali yok bence, ekranı da çok güzel bunların 120Hz MiniLed panel var. Yalnız pilleri çok iyi değildi sanırım.İlk çıktığı zaman almıştım hala da aktif olarak kullanıyorum. Bununla üniversite bitirdim. Eğer çok ütopik çizimler yapılmıyorsa üst serileri gereksiz bence. Zaten çoğu mühendislik programı indirilemiyor, muadilleri bulunuyor onlardan da orjinallere çekmesi baya zahmetli. Günlük kullanım için fazlasıyla yeterli.
İlk çıktığı zaman almıştım hala da aktif olarak kullanıyorum. Bununla üniversite bitirdim. Eğer çok ütopik çizimler yapılmıyorsa üst serileri gereksiz bence. Zaten çoğu mühendislik programı indirilemiyor, muadilleri bulunuyor onlardan da orjinallere çekmesi baya zahmetli. Günlük kullanım için fazlasıyla yeterli.
fiyatı hakkında bir şey söyleyebilirmisiniz yani şu fiyata alsan iyi olur diyebileceğinizM1 işlemciyle bilgisayar (MacBook) bile akıyor yani tabletin yavaş kalma ihtimali yok bence, ekranı da çok güzel bunların 120Hz MiniLed panel var. Yalnız pilleri çok iyi değildi sanırım.
Fiyat bence normal, ekstra para yapan kısmı zaten klavye. 28 falan teklif edebilirsiniz pazarlık için. Zaten 25k civarına 128gb’liler var sadece ipad.fiyatı hakkında bir şey söyleyebilirmisiniz yani şu fiyata alsan iyi olur diyebileceğiniz
Pahalı ipad pro m4 var bu fiyatlarahediye olarak almayı düşünüyorum alınır mı? fiyatı nasıl piyasasını bilen varmıdır acaba
kaça alınır hocamPahalı ipad pro m4 var bu fiyatlara
Valla piyasasını açıkçası tam bilmiyorum. Klavyeleri gereksiz pahalı sadece onu biliyorum. İlla orjinal klavye takıntın yoksa herhangi bluetoothlu bir klavye işini görür. Zamanında teknoloji manyağı sürekli yenisi çıkınca alan bir arkadaşımdan aldığım için klavyeyi 5000’ken 500’e almıştım 3aylık klavyeyi. Ama sorarsan pek bir esprisi yok sadece mıknatısla oturması ve yukarıda durması + olarak sayılır. Çok hassas çabuk kırılan ve çok kolay derin derin çizilen bir klavye. Alabiliyorsan bu paralara daha üstünü alıp herhangi bir klavye almanı tavsiye ederim.kaça alınır hocam
Hocam 26-27 den fazla vermeyinkaça alınır hocam