Öneri Redmi Note 12 Pro Speed Edition Alinir mi?

vladvlad

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
588
Bütçe
12.599
Arada pes oynuyorum, onun disinda cok telefon kullanan biri degilim.

Video falan izlerim muzik dinlerim o kadar.

12500 e alinir mi sizce?

suanki telefonu xiaomi redmi note 9

Şuan ki telefon peste tatmin ediyorsa alma şahsi fikrim
etmiyor maalesef. oynanabilir oncelikli ayarlarda 10 fps oynuyorum, surekli donuyor ve cok isiniyor telefon.

onun disinda normalde bile kasiyor, tiktoka girince vs. cokuyor direkt

Alınmaz biraz daha koyup a36 5g öneririm hem güncel hemde performansı fena olmayan bir cihaz

Buldugunuz redminin garanti durumu karısıktır muhtemelen veya yd vb olabilir. a36 5g deki işlemci de aşağı yukarı aynı güçte daha iyi bir cihaz bence yazılım vb dahil olunca
bunu alirim diyordum

cok telefon kullanmiyorum kamera falan onemli degil. arada oyun oynamak icin kullaniyorum onda da iyi oyniyim diyorum.

bunu alirim diyordum

cok telefon kullanmiyorum kamera falan onemli degil. arada oyun oynamak icin kullaniyorum onda da iyi oyniyim diyorum.
Bu cihaz TR ye girmedi bunun YD veya kaçak kayıtlı olmama ihtimali yok gibi bir şey hele bu fiyata imkansız bunun 1-2 alt modelini Xiaomi daha pahalıya satıyor bu model iyi de cümle başında dediğim gibi sorunları var telefon olarak okey ama

Bu cihaz TR ye girmedi bunun YD veya kaçak kayıtlı olmama ihtimali yok gibi bir şey hele bu fiyata imkansız bunun 1-2 alt modelini Xiaomi daha pahalıya satıyor bu model iyi de cümle başında dediğim gibi sorunları var telefon olarak okey ama
anladim hocam bunu almiyorum o zaman. YD cihaz istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam 12 pro almayın
samsung da cok sevmiyorum hocam cok karmasik geliyor

hocam bide https://www.trendyol.com/xiaomi/red...c&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.21.2

turkiye garantili denmis ama

anladim hocam bunu almiyorum o zaman. YD cihaz istemiyorum

samsung da cok sevmiyorum hocam cok karmasik geliyor

hocam bide https://www.trendyol.com/xiaomi/red...c&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.21.2

turkiye garantili denmis ama
Olamaz. KVK garantili diye satsa anlarım belki ama Xiaomi TR Garantili değildir. Dediğim gibi cihaz olarak iyi ama muhtemelen güncelleme bile almayacak hiç genelde bunlar yazılım kayıt olur güncelleme almaz özel bir ROM ile.
Bir şey olursa hakkını aramak için uğraşacağına güveniyor isen ve aklında bu cihaz varsa alırsın

Olamaz. KVK garantili diye satsa anlarım belki ama Xiaomi TR Garantili değildir. Dediğim gibi cihaz olarak iyi ama muhtemelen güncelleme bile almayacak hiç genelde bunlar yazılım kayıt olur güncelleme almaz özel bir ROM ile.
Bir şey olursa hakkını aramak için uğraşacağına güveniyor isen ve aklında bu cihaz varsa alırsın
Anladim hocam. samsung disinda farkli bir telefon onerebilir misiniz?

Geri