Neler Yeni

Redmi Note 12'mi Sattım Yerine Ne Alınır?

Sergeant Cross

80+ Bronze
Bütçe
12000
İyi akşamlar cümleten. Ben Redmi Note 12 kullanıyordum ancak karşıma çıkan okey reklamları mı dersin, kendi kendine yüklenen saçma sapan oyunlar mı dersin beni illallah ettirdi. En sonunda telefonu 4.2k ya (yd) sattım.

Yeni telefon olarak ne alabilirim? Bütçe yok, halihazırda param var. Ancak telefonun üst segment olmasına da gerek yok. Kamerayı fazla kullanmıyorum, kamera kötü olsa da olur. Telefonu oyun ağırlıklı kullanacağım için işlemcisi iyi olsun. Ama markası Xiaomi olmasın :) Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Buğra Aykaç
Bütçe olmadan öneri veremiyorum maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hamit Demir
İyi akşamlar cümleten. Ben Redmi Note 12 kullanıyordum ancak karşıma çıkan okey reklamları mı dersin, kendi kendine yüklenen saçma sapan oyunlar mı dersin beni illallah ettirdi. En sonunda telefonu 4.2k ya sattım.

Yeni telefon olarak ne alabilirim? Bütçe yok, halihazırda param var. Ancak telefonun üst segment olmasına da gerek yok. Kamerayı fazla kullanmıyorum, kamera kötü olsa da olur. Telefonu oyun ağırlıklı kullanacağım için işlemcisi iyi olsun. Ama markası Xiaomi olmasın :) Şimdiden teşekkürler.
Hocam 4.2K ne bedavaya telefon vermişsiniz. Bütçeniz ne Kadar 15-20K olur mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,644
Üyeler
166,246
Son üye
TRKBesir
Top Bottom