Selam. Redmi note 7 kullaniyorum ve artik suyu cikti telefonun. Note 9 lar cok kullanisli ve uygun fiyatli gibi gozukuyor. Anacq onunda bunun gibi 6 ayda pert olmasini istemem. Kullananlardan tafsiye almak isterim. Ne eksiklikleri var
Note 7 nasıl pert oldu ben 2 yıldır kullanıyorum sorunsuzSelam. Redmi note 7 kullaniyorum ve artik suyu cikti telefonun. Note 9 lar cok kullanisli ve uygun fiyatli gibi gozukuyor. Anacq onunda bunun gibi 6 ayda pert olmasini istemem. Kullananlardan tafsiye almak isterim. Ne eksiklikleri var
Oppo A73'e geçin.Selam. Redmi note 7 kullaniyorum ve artik suyu cikti telefonun. Note 9 lar cok kullanisli ve uygun fiyatli gibi gozukuyor. Anacq onunda bunun gibi 6 ayda pert olmasini istemem. Kullananlardan tafsiye almak isterim. Ne eksiklikleri var
Doğrusunu Unuttum.Fiyat performans olarak ayfer 12 pro mayqi öneririm.
Şaka bi yana ben redmi note 8 pro kullanıyorum yazılımsal miuı biraz bug lı ama zamanla düzelir note 9 pro daha güzel ve stabil öneririmFiyat performans olarak ayfer 12 pro mayqi öneririm.
Oppo A73 e geçmenizi tavsiye ederim.Selam. Redmi note 7 kullaniyorum ve artik suyu cikti telefonun. Note 9 lar cok kullanisli ve uygun fiyatli gibi gozukuyor. Anacq onunda bunun gibi 6 ayda pert olmasini istemem. Kullananlardan tafsiye almak isterim. Ne eksiklikleri var