NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,991
bootloader kilidini açtım şimdi, hızlı çalışacak rom önerisi olan var mı?
şimdiden teşekkürler.
şimdiden teşekkürler.
yeni gördüm hocam kusura bakmayın crdroid indiriyorum nasıldır?Arrow Os öneririm ve ben aktif olarak kullanıyorum ve memnunum Android sürümü 13.
Pixel Experience Plus kur başkasına bakma. Arrow Da güzel. PE Plus veya Arrow olabilir. Ama PE bende daha iyi çalışıyor.bootloader kilidini açtım şimdi, hızlı çalışacak rom önerisi olan var mı?
şimdiden teşekkürler.
teşekkürler plus versiyon ile normal arasında ne fark varPixel Experience Plus kur başkasına bakma. Arrow Da güzel. PE Plus veya Arrow olabilir. Ama PE bende daha iyi çalışıyor.
normali yüklüyorum plus mlus bize gelmez.Pixel Experience Plus kur başkasına bakma. Arrow Da güzel. PE Plus veya Arrow olabilir. Ama PE bende daha iyi çalışıyor.
UI da değişikler var. Sanırım en önemli uygulama başına ses atama vb. Özelleştirmeler vb de daha fazla.teşekkürler plus versiyon ile normal arasında ne fark var
Valla varken plus yükle RAM kullanımına etkisi olmadı zatennormali yüklüyorum plus mlus bize gelmez.
xD normal indi plus ı indiriyorum şimdi.UI da değişikler var. Sanırım en önemli uygulama başına ses atama vb. Özelleştirmeler vb de daha fazla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla varken plus yükle RAM kullanımına etkisi olmadı zaten
Şimdi enparayı kurdum açıldı.Hocam bu custum romların acaba herhangi bir problem çıkarırmı uygulamalarda? Sanki bireylerden bankacılık uygulamaları açılmıyor diye duymuştum varmı öyle bir şey?