Neler Yeni

Redmi Note 8 İyi Midir?

ÇEKİRGE

80+ Bronze
İstersen sonuçları atabilirim gün sonuna kadar kullanıp kaç saat gittiğini
Senin yoğun kullanımdan kastın gün boyunca pubg mobile oynamak falan mı?6 saat olması imkansız.Babamın 5 yıl önce aldığı sony xperia x'di sanırım.O telefonu babam gün boyu açık bırakıyor,borsayı takip ediyor.Ona rağmen 10 saat civarı hiç şarja takmıyor.6 saat olması imkansız.strive for greatness da aynısı yazdı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Senin yoğun kullanımdan kastın gün boyunca PUBG mobile oynamak falan mı?6 saat olması imkansız.Babamın 5 yıl önce aldığı sony xperia x'di sanırım.O telefonu babam gün boyu açık bırakıyor,borsayı takip ediyor.Ona rağmen 10 saat civarı hiç şarja takmıyor.6 saat olması imkansız.strive for greatness da aynısı yazdı.
Pubgye hiç girmem hiç oyun oynamıyorum Instagram WhatsApp vs.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sağlam telefon. Uzun süre kullandım.
Fiyatını hakeder kesinlikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Yüzüstü bakmış olabilirsin.Ya da bataryada sorun vardır.Eğer çok fazla %15 in altına düşürdüysen batarya zarar görmüştür yoksa ihtimali yok.
Batarya sağlığına nereden bakacağım söyleyin bakayım 8 9 saat gitmiyor ekran süresi 6 7 hatta bazen 5 saat oluyor

ÇEKİRGE

80+ Bronze
Batarya sağlığına nereden bakacağım söyleyin bakayım 8 9 saat gitmiyor ekran süresi 6 7 hatta bazen 5 saat oluyor
Xiaomide nereden bakacağına bilmem.Kullanmadım.Ama sana 6 saat olamayacağını şuradan söyleyeyim:

biraz aşağılara indiğin zaman ''Kullanım Süresi Nedir'' diye bir başlık göreceksin.Orayı oku.Note 8 pro modeli ama olsun.Pro modeliyle arasında 18 saat fark olamaz.Eğer bakmak istersen böyle forum tarzı bir yer gördüm:

En İyi Cevap
1
Ne olursa olsun redmi note 9 alma bende var satıp Samsung Galaxy a52 alacağım note 9 aşırı kasmaya başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Xiaomide nereden bakacağına bilmem.Kullanmadım.Ama sana 6 saat olamayacağını şuradan söyleyeyim:

biraz aşağılara indiğin zaman ''Kullanım Süresi Nedir'' diye bir başlık göreceksin.Orayı oku.Note 8 pro modeli ama olsun.Pro modeliyle arasında 18 saat fark olamaz.Eğer bakmak istersen böyle forum tarzı bir yer gördüm:
Ben düz redmi note 8 kullanıyorum 24 saat felan yalan dolan ben sana söz yarın şarjı 100 yapıp normal kullanacağım akşam ekran süresini atacağım

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Xiamio'nun telefonları hoşuma gidiyor bu da güzel gibi.

ÇEKİRGE

80+ Bronze
Ben düz redmi note 8 kullanıyorum 24 saat felan yalan dolan ben sana söz yarın şarjı 100 yapıp normal kullanacağım akşam ekran süresini atacağım
Onca kişi yalan söylüyor değil mi?Saçmalama.Aklından saat mi tutuyorsun?Adamlar gazetede test yapmış okumadığım çok belli.Ayrıca attığım forumdaki mesajları okumadığın da çok belli.Sadece sen kullanmıyorsun o telefonu.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Selamlar, birazdan almaya gideceğim. Tanıdığımdan uygun fiyata alacağım. Daha doğrusu babam alacak. Sanırsam 1300 lira civarına alıyor. 64GB modeli. Sizce iyi fiyata mı alıyorum? Fiyatını hakediyor mu? Deli dehşet oyun oynamıyorum. CoC gibi basit oyunlar oynuyorum. Şarjı vesairesi bana yeterli gelir mi?
Bence güzel bir telefon alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Onca kişi yalan söylüyor değil mi?Saçmalama.Aklından saat mi tutuyorsun?Adamlar gazetede test yapmış okumadığım çok belli.Ayrıca attığım forumdaki mesajları okumadığın da çok belli.Sadece sen kullanmıyorsun o telefonu.
Ya ben telefonu 1 senedir kullanıyorum ekran süresinden bahsediyorum hemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,345
Üyeler
165,172
Son üye
ozanyeat
Top Bottom