Neler Yeni

Redmi Note 8 İyi Midir?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
okr
Hocam büyük ihtimalle öyle olacak. Bu arada pil durumu %100 iken günde kaç saat gidiyor? Misal tüm gününü telefonda geçiren birisi için? Bu arada telefonu alıyorum ama belki annemdeki Note 8 Pro'yu da alabilirim. Tam emin değilim. Sorum yukarıda, bir de kamera olarak nasıl performansı var? Ayrıca ısınıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlısı olsun isom. <3
kamera olayını google camera indirerek daha iyi hale getirebilirsin.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Mesaj kasmak için mi yazıyorsun bunu anlayabilmiş değilim, öyle yapınca konuyu da takip edemiyorsun ki zaten. Takip edeceksen şuradaki butonu kullanmanı öneririm:
1621075263381.png

---------------------
Aynı telefonu ben de kullanıyorum, bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre
Note 8 bende kullanıyorum hiç terettüssüz al fiyatıda baya uygunmuş

Hocam büyük ihtimalle öyle olacak. Bu arada pil durumu %100 iken günde kaç saat gidiyor? Misal tüm gününü telefonda geçiren birisi için? Bu arada telefonu alıyorum ama belki annemdeki Note 8 Pro'yu da alabilirim. Tam emin değilim. Sorum yukarıda, bir de kamera olarak nasıl performansı var? Ayrıca ısınıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlısı olsun isom. <3
hocam türkiyedeki telefonum rn8 . 3 saat kesintisiz pubg oynarsam pil tasarrufunu açmadan %70 gidiyor( parlaklık full) . kameraları çok başarılı fiyatına göre . benim tek sıkıntım parlaklığı açık havada az geliyor

ÇEKİRGE

80+ Bronze
Ya ben telefonu 1 senedir kullanıyorum ekran süresinden bahsediyorum hemde
Telefonu 1 senede 6 saat kullanıma getirmen beni ilgilendirmiyor.Ayrıca ilk mesajını okursan parlaklık düşükken 6 saat gidiyor demişsin.Çok kez yere düşürdüm koruma camı kırılmadı falan demişsin.Buradan telefonu nasıl kullandığın belli oluyor.Daha fazla yorma beni lütfen.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aynı telefonu ben de kullanıyorum, bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Şu anlık yok hocam, teşekkür ederim. Dün aldım şu an kullanıyorum, test edeceğim gün içinde şarjı ne kadar dayanıyor diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Telefonu 1 senede 6 saat kullanıma getirmen beni ilgilendirmiyor.Ayrıca ilk mesajını okursan parlaklık düşükken 6 saat gidiyor demişsin.Çok kez yere düşürdüm koruma camı kırılmadı falan demişsin.Buradan telefonu nasıl kullandığın belli oluyor.Daha fazla yorma beni lütfen.
Fanboylarla uğraşmak zor

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Değildir. Note 8 ve 9 alınmaz.

YasinKrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin Karakaya
Bende aynısını kullanıyorum çok memnunum alalı 1 sene falan oldu hiç bi şekilde sorun yaşamadım tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.