Redmi Note 8 İyi Midir?

Hocam büyük ihtimalle öyle olacak. Bu arada pil durumu %100 iken günde kaç saat gidiyor? Misal tüm gününü telefonda geçiren birisi için? Bu arada telefonu alıyorum ama belki annemdeki Note 8 Pro'yu da alabilirim. Tam emin değilim. Sorum yukarıda, bir de kamera olarak nasıl performansı var? Ayrıca ısınıyor mu?
Post automatically merged:

Hayırlısı olsun isom. <3
kamera olayını google camera indirerek daha iyi hale getirebilirsin.

Mesaj kasmak için mi yazıyorsun bunu anlayabilmiş değilim, öyle yapınca konuyu da takip edemiyorsun ki zaten. Takip edeceksen şuradaki butonu kullanmanı öneririm:
1621075263381.png

---------------------
Aynı telefonu ben de kullanıyorum, bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam büyük ihtimalle öyle olacak. Bu arada pil durumu %100 iken günde kaç saat gidiyor? Misal tüm gününü telefonda geçiren birisi için? Bu arada telefonu alıyorum ama belki annemdeki Note 8 Pro'yu da alabilirim. Tam emin değilim. Sorum yukarıda, bir de kamera olarak nasıl performansı var? Ayrıca ısınıyor mu?
Post automatically merged:

Hayırlısı olsun isom. <3
hocam türkiyedeki telefonum rn8 . 3 saat kesintisiz pubg oynarsam pil tasarrufunu açmadan %70 gidiyor( parlaklık full) . kameraları çok başarılı fiyatına göre . benim tek sıkıntım parlaklığı açık havada az geliyor

Ya ben telefonu 1 senedir kullanıyorum ekran süresinden bahsediyorum hemde
Telefonu 1 senede 6 saat kullanıma getirmen beni ilgilendirmiyor.Ayrıca ilk mesajını okursan parlaklık düşükken 6 saat gidiyor demişsin.Çok kez yere düşürdüm koruma camı kırılmadı falan demişsin.Buradan telefonu nasıl kullandığın belli oluyor.Daha fazla yorma beni lütfen.

Aynı telefonu ben de kullanıyorum, bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Şu anlık yok hocam, teşekkür ederim. Dün aldım şu an kullanıyorum, test edeceğim gün içinde şarjı ne kadar dayanıyor diye.

Şu anlık yok hocam, teşekkür ederim. Dün aldım şu an kullanıyorum, test edeceğim gün içinde şarjı ne kadar dayanıyor diye.
Hayırlı olsun güle güle kullan.

Telefonu 1 senede 6 saat kullanıma getirmen beni ilgilendirmiyor.Ayrıca ilk mesajını okursan parlaklık düşükken 6 saat gidiyor demişsin.Çok kez yere düşürdüm koruma camı kırılmadı falan demişsin.Buradan telefonu nasıl kullandığın belli oluyor.Daha fazla yorma beni lütfen.
Fanboylarla uğraşmak zor

Değildir. Note 8 ve 9 alınmaz.

Bende aynısını kullanıyorum çok memnunum alalı 1 sene falan oldu hiç bi şekilde sorun yaşamadım tavsiye ederim

Değildir. Note 8 ve 9 alınmaz.
Arkadaş almış bu saatten sonra bir önemi yok ama bu tarz konulara böyle cevaplar verirken nedenini de açıklarsanız insanlara daha çok yardımcı olursunuz. Alınmaz demenin bir faydası yok çünkü.

Note 8 kullanıyorum keşke almasaydım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,182
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri