Neler Yeni

Redmi Note 8 İyi Midir?

Graven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmethan öztürk
Selamlar, birazdan almaya gideceğim. Tanıdığımdan uygun fiyata alacağım. Daha doğrusu babam alacak. Sanırsam 1300 lira civarına alıyor. 64GB modeli. Sizce iyi fiyata mı alıyorum? Fiyatını hakediyor mu? Deli dehşet oyun oynamıyorum. CoC gibi basit oyunlar oynuyorum. Şarjı vesairesi bana yeterli gelir mi?
note 9 almanı modellerine dönmeni tercih ederim kullanıyorum bataryası gayet iyi ama çok sorun çıkartabiliyor telefonun iyi çekmediği yerlerde mobil veriyi açarsan telefon kasmaya başlıyor ve kendi kendine wifi den atıyo hoparlör de ses gitmiyor ayrıca görüntülü aramadada gitmiyor kulaklık taksan bile düzelmiyor yani önermem note 9 lara yönelmeni tercih ediyorum veya note 8 pro

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Sadece Xiaomi değil, bütün fanlar ilginç. Nesini savunacaklarını şaşmışlar, Huawei fanına Google yok desen, "Yoo bana yetiyor" der geçiştirir. Hepsi değişik.
Öyle böyle değildi hocam.
Xioami redmi go vs 12 pro max desen aynı fiyat desen redmi go derler.
Benim bu telefonda yaşadığım tek sorun bu zamana kadar olan 2 kere donma.
Kapatma tuşuna basılı tutunca geçiyor.
Uzun zamandır yok.
Bir de miui 12 sorunlu hala güncelleyemedim.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Can BOZKURT
Selamlar, birazdan almaya gideceğim. Tanıdığımdan uygun fiyata alacağım. Daha doğrusu babam alacak. Sanırsam 1300 lira civarına alıyor. 64GB modeli. Sizce iyi fiyata mı alıyorum? Fiyatını hakediyor mu? Deli dehşet oyun oynamıyorum. CoC gibi basit oyunlar oynuyorum. Şarjı vesairesi bana yeterli gelir mi?
64 Kullanıyorum. Sabah 12 den akşam 9 a kadar %100 şarj dan %12 şarjım kalıyor.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Pil m20 den buna geçince kötü geldi ama kötü denilmez yine de kamera için gcam indirirsen çok daha iyi fotoğraflar çekersin kamera camı kırılma olasiligi yuksek ona da dikkat etmelisin

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Pil m20 den buna geçince kötü geldi ama kötü denilmez yine de kamera için gcam indirirsen çok daha iyi fotoğraflar çekersin kamera camı kırılma olasiligi yuksek ona da dikkat etmelisin
Teşekkürler, pili bana bir hayli gidiyor. Dün öğlen uyandım güne %95 ile başladım. Şu anda %54 daha. Yarın da bir süre takmam sanırım. :D

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Teşekkürler, pili bana bir hayli gidiyor. Dün öğlen uyandım güne %95 ile başladım. Şu anda %54 daha. Yarın da bir süre takmam sanırım. :D
Benim kullandığım zaman bazen 1 günü kurtarıyor bazen kurtarmıyor cebim de dururken bile şarji gidiyor bazen

Sıkıntılı bir model hayalet ekran ısınma gibi sorunları var ben olsam almazdım.

Top Bottom