Brian O'Conner
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16
- İsim
- Brian O'Conner
- @bedirhanns_
- Steam
- Brian O'Conner
- bedirhanns_
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere benim yakın zamanda TWRP üzerinden kurmuş olduğu MIUI 12 güncellemesinin pili performansından bahsedeceğim, hazırsanız başlayalım.
Sabah 9.30'da şarjım %100 iken telefonumu şarjdan çektim. 11 civarında ise dershaneye gitmek üzere evden çıktım. Dershanede iken WhatsApp, Chrome gibi uygulamaları kullandım, biraz daha Brawl Stars oynadım. Saat 19 gibi dershaneden çıkıp eve geldim. Eve geldiğimde düşük grafik ayarı ve yüksek kare hızında Call of Duty: Mobile oynadım. Bu süre zarfında hem Wi-Fi hem mobil veri hem de Bluetooth tüm gün boyunca açıktı. Şimdi isterseniz bugünki şarj grafiğine bakalım.
Şimdi de size tüm gün boyunca kullandığım uygulamaların dakikası dakikasına ne kadar kullandığımı göstereceğim.
Şimdi ise bu uygulamaların hangilerinin yüzde kaç şarj yediğine bakalım.
Evet gördüğünüz gibi tüm gün boyunca telefonum hiç şarja takmadan kullandım. Bana kalırsa sonuçlar çok da iç açıcı değil. Ama şu an kullandığım sürümün Global Stabil Beta olduğunu da unutmamak lazım. Güncelleme tam olarak yayınlandığında pil performansınında düzeleceğine inanıyorum.
Arkadaşlar yazımın sonuna geldim eğer yazım size faydalı olduysa beğenmeyi, aklınıza takılan soruları ise yorum bölümünden sormayı unutmayın.