Neler Yeni

Android Redmi Note 8 MIUI 12 Pil Performansı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Brian O'Conner
Instagram
@bedirhanns_
Steam
Brian O'Conner
Twitter
bedirhanns_
c04008705e.png

Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere benim yakın zamanda TWRP üzerinden kurmuş olduğu MIUI 12 güncellemesinin pili performansından bahsedeceğim, hazırsanız başlayalım.

Sabah 9.30'da şarjım %100 iken telefonumu şarjdan çektim. 11 civarında ise dershaneye gitmek üzere evden çıktım. Dershanede iken WhatsApp, Chrome gibi uygulamaları kullandım, biraz daha Brawl Stars oynadım. Saat 19 gibi dershaneden çıkıp eve geldim. Eve geldiğimde düşük grafik ayarı ve yüksek kare hızında Call of Duty: Mobile oynadım. Bu süre zarfında hem Wi-Fi hem mobil veri hem de Bluetooth tüm gün boyunca açıktı. Şimdi isterseniz bugünki şarj grafiğine bakalım.
2bc52676e6.png

Şimdi de size tüm gün boyunca kullandığım uygulamaların dakikası dakikasına ne kadar kullandığımı göstereceğim.

1148620998.png

Şimdi ise bu uygulamaların hangilerinin yüzde kaç şarj yediğine bakalım.

1d5621efaf.png

Evet gördüğünüz gibi tüm gün boyunca telefonum hiç şarja takmadan kullandım. Bana kalırsa sonuçlar çok da iç açıcı değil. Ama şu an kullandığım sürümün Global Stabil Beta olduğunu da unutmamak lazım. Güncelleme tam olarak yayınlandığında pil performansınında düzeleceğine inanıyorum.

Arkadaşlar yazımın sonuna geldim eğer yazım size faydalı olduysa beğenmeyi, aklınıza takılan soruları ise yorum bölümünden sormayı unutmayın.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ben xiaominin kendisinin göndermesini bekliyorum note 8 kullanıcısıyım ben de bana daha gelmedi ama gelenler var ve pil de sorun yaşadıklarını söyleyenler de var geçmek de pek emin olamadım.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Hocam konu güzel faydalı da ilk defa Xiaomi marka telefon kullanıyorum ve bütün telefonları nerdeyse miui 12 almışken halen 8 e gelmemesi soğutuyor resmen :')

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam konu güzel faydalı da ilk defa Xiaomi marka telefon kullanıyorum ve bütün telefonları nerdeyse miui 12 almışken halen 8 e gelmemesi soğutuyor resmen :')
Ben xiaominin kendisinin göndermesini bekliyorum note 8 kullanıcısıyım ben de bana daha gelmedi ama gelenler var ve pil de sorun yaşadıklarını söyleyenler de var geçmek de pek emin olamadım.
Bana dün geldi bende redmi note8 kullanicisiyim.Size nasıl gelmedi daha?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
m51 kullanıcısıym okurken içim yandı

4 gün kullanıyorum full dolu şarjı ve aktif kullanıyorum

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Aha şuanda denetleme yaptım ve miui 12 ve android 10 geldi arkadaşlar note 8 telefonum var pilin hızlı bitmesinden korkuyorum sizce yapayım mı?

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aha şuanda denetleme yaptım ve miui 12 ve android 10 geldi arkadaşlar note 8 telefonum var pilin hızlı bitmesinden korkuyorum sizce yapayım mı?
Ben yaptım bence yap bende pil şu an çok iyi.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Normal değil sanki şarj azalması. Güncellemeden önce nasıldı değerler?
Bir çok kişi 12 ile birlikte şarj sömürülmeye başladı diyor.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bana normal olarak geldi sanırım.Güncelleyim mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,840
Üyeler
161,150
Son üye
ozkann2
Top Bottom