Neler Yeni

Yardım Redmi note 8 pro oyun için alınır mı??

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba şu oyunları oynamak için redmi note 8 pro almayı düşünüyorum sizce alınır mı??

1-Fc mobile
2-Kafa topu 2
3-Brawl stars
5-Minecraft
6-Free fire
7-Pubg mobile
8-Bus simulatör ultimate

redmi note 13proo bile çoğu oyunda yetersizken sen tarihi eser note 8 pro diyosun git başka telefon bak

bütçen ne bilmiyorum ama poco telefonlara bak

Merhaba şu oyunları oynamak için redmi note 8 pro almayı düşünüyorum sizce alınır mı??

1-Fc mobile
2-Kafa topu 2
3-Brawl stars
5-Minecraft
6-Free fire
7-Pubg mobile
8-Bus simulatör ultimate
az daha ekleyebilirsen 13 pro al arada 4k kadar fark var fakat fiyat farkına kesinlikle değer

redmi note 13proo bile çoğu oyunda yetersizken sen tarihi eser note 8 pro diyosun git başka telefon bak

bütçen ne bilmiyorum ama poco telefonlara bak
Ya zaten çok iyi bir oyun performansı beklemiyorum orta ayarlarda 45-50 fps versin yeter

telefon kamera açınca inanılmaz kasıyor ara sıra kafayı yiyor işlemcisi berbat gerileme var 12pro daha güçlü ondan nerdeyse
5g model için konuşmuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya zaten çok iyi bir oyun performansı beklemiyorum orta ayarlarda 45-50 fps versin yeter
bus sim de vermeyebilir

telefon kamera açınca inanılmaz kasıyor ara sıra kafayı yiyor işlemcisi berbat gerileme var 12pro daha güçlü ondan nerdeyse

bus sim de vermeyebilir
Redmi note 8 pro için kamerada kasıyormu diyorsun? benim babamın var kaç yıldır hor kullanıyoru senin dediğin gibi bir kasmaya hiç bir zaman rastlamadım?

bus sim de vermeyebilir
Bus sim çok sıkıntı değil düşük ayarlarda oynarım ondada kasarsa hiç oynamam zaten kesin oynamak istediğim bir oyun değil

Onuda annem kulanıyoru inanki fc mobile performansı redmi note 8 prodan bile kötü 12 pro 35 fps veriyor gibi 8 pro çok rahat 40-45 fps

Note 14 bile adam akıllı çalışmıyor hocam ciddimisin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,090,179
Üyeler
173,324
Son üye
mora
Geri