14 ultranın romunu mu atıcaksınız yoksa 14 ultradan alınıp note 8e portlanan romu mu atıcaksınız ?Telefonum miui 12 de kaldı ben mifirm den 14 ultraya ait olan eu romunu indirsem sorun çıkar mı? Ya da telefonu sıfırlamak gerekir mi?
Portlanmış rom varsa stabil düzgün ve ai özellikleri varsa portta olurda ben bulamadım hyperos 2 tarzında genelde miui 12 gördüm mifrimde14 ultranın romunu mu atıcaksınız yoksa 14 ultradan alınıp note 8e portlanan romu mu atıcaksınız ?
Hocam başka telefonun romunu atarsanız telefon hard brick oluyor kendim bu şekilde redmi note 9s i hard brick yapmıştımPortlanmış rom varsa stabil düzgün ve ai özellikleri varsa portta olurda ben bulamadım hyperos 2 tarzında genelde miui 12 gördüm mifrimde
Hard brick olursa ne olur hocam ne gibi zararları var ya da yararı var mıHocam başka telefonun romunu atarsanız telefon hard brick oluyor kendim bu şekilde redmi note 9s i hard brick yapmıştım
Direkt telefon açılmıyor hocam baştaki redmi logosuna gelip kapanıyor ve bunu kendi kendine tekrar ediyor şarjı bitene kadar telefonun anakartını söküp kısa devre yaparak edl moda girip geliştirici hesabıyla stock rom atarsanız düzelir onun dışında bi daha rom atılmaz çünkü o telefona fastboota falan girmiyorHard brick olursa ne olur hocam ne gibi zararları var ya da yararı var mı
O zaman bize portlanmış lazım iyiki kendi başıma 14 ultraninkini indirip denememişim sağolun hocam peki portlanmışı nerden bulabilirim biliyor musunuz?Direkt telefon açılmıyor hocam baştaki redmi logosuna gelip kapanıyor ve bunu kendi kendine tekrar ediyor şarjı bitene kadar telefonun anakartını söküp kısa devre yaparak edl moda girip geliştirici hesabıyla stock rom atarsanız düzelir onun dışında bi daha rom atılmaz çünkü o telefona fastboota falan girmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak geliştirici hesapları çok pahalı
Hocam xda dev ve telegram gruplarında vardır ama telefon artık biraz eskidiği için portlamamış olabilirlerO zaman bize portlanmış lazım iyiki kendi başıma 14 ultraninkini indirip denememişim sağolun hocam peki portlanmışı nerden bulabilirim biliyor musunuz?
Yani çokta kurcalamak istemiyorum telefonu sonra elimizdekide gider falan olsa güzel olurduda gerekte yok aslındaKolay gelsin hocam ama bi anlık hevesle falan gidip başka telefonun romunu atmayın sakın
Olmaz.