Android Redmi note 8 pro

Reaksiyon skoru
3
Merhabalar herkese haftaya distribütör garantili bir redmi note 8 pro almayi dusunüyorum sizce bir sıkıntı yaşarmıyım gerek telefonda gerek garantidepresan gerçi garanti çok umrumda değil ama olsun telefon hakkında yaşadığınız sorunları ve uzun zaman kullandiysaniz eğer deneyimlerini paylasirsaniz çok sevinirim iyi forumlar.

Note8 sıkıntılı telefonlar bence mi9t al.

Redmi note 8 Pro'nun fiyatı çok yükselmiş durumda. Ben olsam bu kadar para vermişken azıcık daha ekler Mi 9 T alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Note8 sıkıntılı telefonlar bence mi9t al.
Ne sıkıntısı var ?

Redmi note 8 Pro'nun fiyatı çok yükselmiş durumda. Ben olsam bu kadar para vermişken azıcık daha ekler Mi 9 T alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne sıkıntısı var ?
İnternette ve forumda birçok şikayet var.Ben de note 8 kullanıyorum düştükten biraz sonra takılmalar yapıyor.

İnternette ve forumda birçok şikayet var.Ben de note 8 kullanıyorum düştükten biraz sonra takılmalar yapıyor.
Note 8'mi Note 8 Pro mu ?
İkisi arasında büyük fark var. Mesela Pro modelinin içerisinde sıvı soğutma mevcut.

EU ile Global rom felan fark ediyormuş sanırım varmı öyle bi olay sıradan bi kullanıcıyım rom olaylarına felan girmem

Note 8'mi Note 8 Pro mu ?
İkisi arasında büyük fark var. Mesela Pro modelinin içerisinde sıvı soğutma mevcut.
Forumda benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan bir arkadaş ta var sonuçta.Bence riske girmesin işlemci maşallah zaten mediatek.

Forumda benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan bir arkadaş ta var sonuçta.Bence riske girmesin işlemci maşallah zaten mediatek.
Bence MediaTek kendini düzeltti. Xiaomi gibi son yıllarda bu kadar büyüme sağlayan bir firma kendini MediaTek ile riske atmaz. Belli ki MediaTek kendini Xiaomi'ye kanıtlamış. Çevremde o telefonu çok kullanan var, senin söylediğin sıkıntıyı yaşadıklarını duymadım.

Mediatek den biraz bende korkuyorum fakat telefonu sadece günde aktif olarak sosyal medya ve youtube ,twitch için kullanıyorum telefonda hiç oyun oynamam

Bence MediaTek kendini düzeltti. Xiaomi gibi son yıllarda bu kadar büyüme sağlayan bir firma kendini MediaTek ile riske atmaz. Belli ki MediaTek kendini Xiaomi'ye kanıtlamış. Çevremde o telefonu çok kullanan var, senin söylediğin sıkıntıyı yaşadıklarını duymadım.
Efendim sanırım ısınma sorunundan bahsediyor arkadaş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri